Cei aproape 200 de pasageri ai cursei Bergamo- Timisoara, mare parte din ei timisoreni, spun ca au trait un cosmar si sustin ca au fost batjocoriti. Oamenii revoltati povestesc ca avionul trebuia sa decoleze din Italia luni seara la ora 21:45. Din cauza grevei angajatilor din turnul de control de acolo insa zborul a fost iamanat cu doua ore, apoi cu inca doua ore si tot asa.

Cursa fost programata pentru ora 4, dimineata.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Un elicopter militar a aterizat de urgență în Piaţa Charles de Gaulle din Capitală

La ora 3.10 a venit un avion, pasagerii s au imbarcat si li s-a spus sa nu si puna centurile ca aeronava este alimentata cu combustibil. In 10 minute oamenii au fost coborati din avion pe motiv ca nu mai era culoar de zbor. S-a iscat o ceartă, a intervenit poliţia, pentru ca lumea nu voia să coboare. Reprezentantii companiei au promis o alta plecare spre Romania marti dimineata la ora 09:30 si acesta a fost amanat.

Citeste si: Atenționare de călătorie transmisă de MAE. Țara în care va fi cod roșu de caniculă și vânt

In tot acest timp oamenii au dormit inghesuiti pe bagaje sau pe băncile reci de fier. Dupa 13 ore jumatate avionul a decolat din Italia spre tara noastra si a ajuns pe aeroportul din Timisoara ieri la ora pranzului. Pasagerii cursei sunt hotarati sa dea in judecata compania de zbor pentru ca nu le-a furnizat suficiente informatii si nu s-a ocupat de soarta lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si