Avocata familiei Ghinescu, primele declaraţii despre Elodia, după ce s-a vehiculat că ar fi în străinătate

Cazul Elodiei a fost unul dintre cele mai mediatizate şi controversate cazuri de dispariţie din România. În ciuda faptului că au trecut 12 ani de când Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă, iar partenerul său de viaţă, Cristian Cioacă este în puşcărie, au apărut noi informaţii despre caz.

R.B., joi 25 iulie 2019 , 16:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Vărul lui Critian Cioacă, un fost angajat al Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP) consideră că Elodia este încă în viaţă, dar şi-a schimbat identitatea şi s-a mutat în străinătate.

Citeste si: Fosta iubită a lui Cristian Cioacă a fost executată silit pentru o datorie de 18.500 de euro! Mihaela Jugănaru este afaceristă în Piteşti EXCLUSIV

”Domnul a fost audiat ca martor. Avea nişte probleme de sănătate şi nu mai lucra ca agent. A fost audiat ca martor propus de Cristian Cioacă, în dosarul de omor. Este o declaraţie ce există la dosar. Lui Cristian Cioacă i s-au respectat toate drepturile. Şi eu am fost prezentă în sala de judecată, în momentul în care a fost audierea. Au fost audiaţi şi acei domni din SPP. Nu aveau nicio legătură cu dispariţia Elodiei. Acele persoane nu au cum să le protejeze, erau simpli angajaţi şi nu aveau niciun motiv! S-au făcut 12 ani de când a murit. Cum să plece Eldia, când au fost găsite urme de sânge peste tot” a declarat avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Citeste si: Incredibil! Ce se află cu adevărat în mormântul Elodiei Ghinescu din satul Cândești! ”Nu s-a mai întâmplat în toată Biserica Ortodoxă Română!”FOTO

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si