Băiatul care a prevestit pandemia de coronavirus anunţă acum o nouă tragedie pentru Mapamond

Un băiat indian care a prevestit pandemia de coronavirus anunţă că omenire se va confrunta cu o nouă tragedie de proporții. Iată previziunile lui!

Author: R.B. luni 06 iulie 2020 , 09:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Abhigya Anand este un tânăr de 14 ani care a uimit lumea. Băiatul este astrolog şi este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă cunoscuta sub numele de Vastu Shastra.

În 2019, Abhigya Anand a surprins pe toată lumea când a prezis pandemia de coronavirus. Într-un videoclip urcat pe net, Abhigya Anand anunţat că ”o boală se va răspândi în întreaga lume, din noiembrie 2019 până în aprilie 2020 şi China va fi o ţară foarte afectată”.

Acesta a mai spus despre coronavirus că va dispărea de tot pe 5 septembrie 2020, după ce va începea să scadă în intensitate din data de 31 martie. Acum, Abhigya Anand spune că omenirea va scăpa de pandemia de coronvirus, dar nu va avea prea mult timp la dispoziţie să-şi recapete suflul. Abhigya Anand susţine că în perioada decembrie 2020- martie 2021 va avea loc o nouă conjucţie între Saturn şi Jupiter, ceea ce pentru lume înseamnă o nouă tragedie.
De data aceasta, ar fi vorba despre o foamete care va cuprinde toată planeta, scrie telekomsport.ro.

Descoperire șoc! Cum s-ar transmite, de fapt, coronavirusul

Sute de oameni de ştiinţă afirmă că există dovezi că noul coronavirus aflat în aer sub formă de particule mici poate infecta oamenii şi cer Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) să îşi revizuiască recomandările, potrivit publicaţiei New York Times, citată de Reuters.

OMS a anunţat că noul coronavirus se răspândeşte în primul rând de la persoană la persoană prin intermediul  unor mici picături provenite din nas sau gură, care sunt expulzate când o persoană bolnavă de Covid-19 tuşeşte, strănută sau vorbeşte.

Într-o scrisoare dschisă adresată agenţiei, pe care cercetătorii intenţionează să o publice într-un jurnal ştiinţific săptămâna viitoare, 235 de oameni de ştiinţă din 32 de ţări au făcut referire la dovezi care arată că şi particule mai mici pot infecta oamenii, a scris NYT.

Citeste si:   Patru focare de coronavirus în Galați. Nu mai există locuri la ATI

OMS nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii din partea Reuters. Indiferent dacă este transportat de picături care plutesc în aer în urma unui strănut, sau de picături mai mici expirate care plutesc într-o cameră, noul coronavirus este transportat prin aer şi poate infecta oameni atunci când este inhalat, au spus oamenii de ştiinţă.

Citeste si:   O româncă, primul turist diagnosticat cu COVID-19 în Creta

Cu toate acestea, OMS afirmă că dovezile că virusul se transmite prin aer nu sunt convingătoare, potrivit NYT.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si