Desi sunt in primul an la liceu, fetele stiu exact ce isi doresc si le cam dau batai de cap celor care le creeaza tinutele deosebite.

SHEILA- designer: "Fetele sunt destul de pretentioase si cu temele foarte bine facute, dar sper sa le multumesc. Pentru 14 anisori chiar sunt de-a dreptul fashioniste."

"Domnisoarei i-am recomandat dantela, aici avem broderie, aici avem aplicatii cu sacou, cu aplicatii exterioare foarte frumoase, acesta este un croset metalic foarte frumos".


Credeti ca se mai poarta rochiile pompoase in culori pastel ca de printese? Ei bine nu. Negrul predomina, iar fetele isi doresc sa fie cat mai rafinate.

"In aceasta rochie ma simt eu, cred ca ma defineste foarte bine pentru ca sunt o fire mai eleganta si imi place foarte mult ce s-a ales pentru mine.", a spus o boboaca.

"Eu sunt o fire mai sportiva si atunci stilista a decis sa combine elegantul cu sportivul, eu nepurtand fuste foarte des si ma bucur foart emult ca a iesit asa reusit."

Mare atentie, daca domnisoarele isi doresc sa castige titlul de miss, care le asigura popularitate pe tot parcursul studiilor, trebuie sa tina cont de cateva lucruri esentiale.

SHEILA- designer: In niciun caz provocatoare, cat mai fine, mai putin accesorizate, daca sunt accesorizate sa fie dintr-un material pretios, iar atitudinea si stapanirea de sine cred ca este cheia."

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si