Bărbat din Iaşi, arestat după ce şi-a batjocorit fetele în vârstă de 6 şi 11 ani. Mama ar fi asistat la orori, însă nu l-a reclamat pe bărbat

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Iaşi a fost arestat preventiv pentru că şi-ar fi abuzat sexual copilele.

M. P., sâmbătă 24 noiembrie 2018 , 11:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Bărbatul din comuna Dobrovăţ, Iaşi, şi-a supus fiicele la orori greu de descris. Toate nenorocirile s-ar fi petrecut chiar sub privirile mamei, care a ales să tacă şi nu să-l reclame pe bărbat.

Bărbatul le obliga pe fete să-i facă sex oral şi apoi le viola cu bestialitate. Bărbatul din comuna ieşeană Dobrovăţ şi-a violat fetele de 11 şi de 6 ani, dar există suspiciuni că şi-ar fi batjocorit şi a treia fată, în vârstă de cinci ani, a anunţat bzi.ro.

Vasile Acăprăriţei n-a fost demascat la poliţie de concubina lui, dar femeia s-a „scăpat” prin sat şi astfel s-a aflat.

Zvonurile despre grozăviile din casa lui Vasile Acăprăriţei au ajuns şi la urechile unei asistente sociale din localitate, care s-a dus la poliţie. Concubina bărbatului era de multe ori prea beată ca să realizeze ce făcea bărbatul cu fetiţele chiar în faţa ei.

Toate cele trei surori vitrege au fost duse la institutul de Medicină Legală (IML) pentru a fi examinate. În cazul copilelor de 11 ani şi de 6 ani s-a dovedit că fuseseră violate. În privinţa copilei de cinci ani nu se poate stabili deocamdată dacă a fost abuzată. 

Cele trei fete se află în acest moment într-un centru din cadrul DGASPC Iaşi. Minorele au discutat cu personalul DGASPC şi au fost audiate de anchetatori.

„Minorele se află internate în regim de urgenţă într-un centru din cadrul DGASPC.

Ele sunt consiliate de catre un psiholog”, a precizat Tiberiu Bantaş, purtătorul de cuvânt al DGASPC Iaşi. Bărbatul n-a recunoscut că şi-ar fi abuzat fetele.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si