Tragedia s-a petrecut la un solar de bronzare. Proprietarul a fost găsit mort înăuntru. Bărbatul era din Botoșani, avea 47 de ani, și era cunoscut drept om de afaceri.

Citește si: Asasinii unei tinere românce au fost condamnați la închisoare pe viață

Conform observatornews.ro, electricianul a fost chemat de omul de afaceri înainte cu o oră. Când omul a ajuns acolo l-a găsit pe bărbatul de 47 de ani, din Botoșani, cu fața în jos și a crezut că acesta își pierduse cunoștința, dar nu a fost deloc așa.

Tragedie la Botoșani

Electricianul a sunat de urgență la 112 și, la scurt timp, la fața locului a sosit un echipaj al Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare care a și declarat decesul omului de afaceri. Liviu Stan, coordonatorul dispeceratului SJA-ISU, a declarat că nu s-a mai putut face nimic, deoarece bărbatul era în stop cardio-respirator.

Citește si: VIDEO- Crimă din gelozie în Argeș. Un bărbat a fost ucis după ce a refuzat avansurile unui tânăr

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„La faţa locului a fost dirijat echipajul cu medic al SMURD, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru pacient. Acesta era în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a

precizat Liviu Stan.

Cadrele medicale au încercat să-l resusciteze pe bărbat, dar nu au putut să-l salveze. Bărbatul de 47 de ani, din Botoșani, se numea Gabriel C., era căsătorit și era tatăl unui băiețel.

Citește si: Adolescentul german care a ucis în Mediaș a executat la cererea unei organizații extremiste

Echipajul SMURD, care a declarat moartea bărbatului, au anunțat poliția.

Bărbatul nu era bătrân și nu suferea de nicio boală.

Autoritățile din Botoșani au suspiciuni cu privire la faptul că incidentul a fost unul de natură penală. În acest fel, Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani, a declarat că s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și au transportat trupul bărbatului la Institutul de Medicină Legală pentru a i se face necropsia necesară care să-i determine moartea acestuia.

Citește si: „O tristețe confortabilă. Simt că fac parte din ea”. Ultima scrisoare a Vanesei Burlacu, tânăra ucisă în dublul asasinat de la Iași. Detalii de ultim moment

„A fost dispusă efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă", a afirmat Delia Nenișcu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si