Un individ din Bacău a fost prins cu mâna în pantaloni, într-un parc de copii. Poliția l-a imobilizat și l-a dus la Psihiatrie.

Un bărbat a fost surprins într-o situație greu de digerat. Omul a fost văzut cu mâna în pantaloni, în apropierea spațiului de joacă, plin de copii şi părinţi. Poliția a fost alertată, iar oamenii legii l-au imobilizat pe bărbat.

Citeste si: VIDEO| Scene șocante într-un parc. O mamă a surprins un pedofil periculos ce abuza o copilă

O persoană care se plimba într-un parc din Bacău a observat gestul neobișnuit al unui individ aflat în apropiere. Omul își băgase mâna în pantaloni, deși se afla la câțiva metri de minorii aflați la locul de joacă.

Cum l-au găsit oamenii legii pe polițist

Cum martorii au sunat la 112, doi agenți au venit de urgență și l-au supravegheat pe suspect. La scurt timp, când se afla în apropierea copiilor, bărbatul şi-a băgat mâna în pantaloni, moment în care poliţiştii au încercat să îl imobilizeze.

El a început să fugă, dar după câțiva metri, polițiștii l-au pus la pământ şi l-au încătuşat. Apoi, individul a fost transportat şi internat la Spitalul de Psihiatrie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

bărbat prins cu mâna în pantaloni la bacău
Pedofil din Bacău.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Presupus pedofil, lasat liber

După întreaga întâmplare, reprezentanții Europol au explicat pas cu pas ceea ce s-a întâmplat. Durloi Alexandru și Solomon Constantin sunt agenții care l-au prins pe bărbat.

Citeste si: VIDEO| Avocat- reținut după ce a întreținut relații intime cu o minoră

„Spunem cu mândrie că încă există polițiști de elită. Astăzi, colegii noștri, Durloi Alexandru și Solomon Constantin, din cadrul Secției 1 Poliție Bacău, au fost sesizați despre faptul că o persoană de aproximativ 40 de ani se află în proximitatea unui parc pentru copii și se manifestă într-un mod destul de suspicios.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Colegii noștri s-au deplasat imediat la locul indicat unde au reușit să identifice numaidecât persoana descrisă care se afla "cu mâna în pantaloni" și care a început să fugă la vederea acestora. După o cursă de aproximativ 500 de metri, colegii noștri au reușit să-l prindă și să-l încătușeze pe bărbatul cu pricina.

Față de acesta s-a deschis dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri și totodată, a fost condus la Spitalul de Psihiatrie unde a fost și internat pentru investigații de specialitate. Pe această cale, vă rugăm să alertați organele de poliție în momentul în care observați asemenea persoane cu comportament ciudat, pentru a avea un viitor mai bun pentru copiii noștri”, se

arată în postarea de pe pagina de Facebook- Sindicatul Europol.

Citeste si: Individul bănuit că ar fi pipăit o fetiță de doar 5 ani într-un parc de joacă nu a fost reținut


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si