Un bărbat din Poroschia a ajuns la spital, miercuri seară, după ce patru agresori au venit peste acesta și l-au bătut crunt. Omul stătea în fața casei atunci când agresorii au parcat lângă el, s-au dat jos din mașină și au început să-l lovească. Loviturile s-au oprit de-abia când bărbatul a fost pus la pământ.

Ar mai fi existat o discuție în contradictoriu în urmă cu trei luni

Victima a ajuns de urgență spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Soția și copiii bărbatului agresat ar fi fost amenințați și se tem să mai iasă afară din casă. Conform impactnews24, reprezentanții IPJ Teleorman spun, sec, că este vorba despre "un conflict spontan între doi bărbați din aceeași localitate". 

Citeste si: Un român dispărut de trei luni în Germania este căutat de mama lui

Se pare că între bărbat și agresori ar mai fi existat o discuție în contradictoriu și în urmă cu trei luni, care s-ar fi terminat tot cu niște lovituri încasate de victimă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Autoritățile au demarat o anchetă în acest caz și s-a deschis un dosar penal pentru săvârșirii infracțiunii de "loviri sau alte violențe."

Un bărbat din Bistrița Năsăud droga adolescente și întreținea relații sexuale cu ele

Un bărbat din Bistriţa Năsăud a fost arestat preventiv joi, după ce e suspectat că timp de un an a întreținut relaţii sexuale cu două adolescente de 14 şi 15 ani, pe care le droga şi apoi le filma.

Citeste si: VIDEO| Dani Mocanu dă replica după ce a fost arestat: „Nu am lovit pe nimeni, am fost doar să-i împac”

Suspectul este acuzat de infracţiuni de pornografie infantilă, act sexual cu un minor şi complicitate la infracţiunea de act sexual cu un minor, efectuarea fără drept a oricăror operaţiuni cu substanţe psihoactive şi complicitate la infracţiunea de efectuarea fără drept a oricăror operaţiuni cu substanţe psihoactive.

Citeste si: Un bărbat din Iași a fost infectat cu virusul West Nile

Alţi doi bărbaţi, arestaţi în dosare vizând alte cauze, sunt cercetaţi alături de bărbat pentru acelaşi tip de infracţiuni.

Joi, pe numele lui instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeste si: De nedescris: Un bărbat droga adolescente și le filma în timp ce întreținea cu ele relații sexuale

Materialul complet îl puteși urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si