În august anul trecut, iubitul cântăreței Oana Radu era incendiat de un vecin din Craiova, Alin Șuflea murind peste 3 săptămâni în spital, din cauza arsurilor suferite. Aflat în continuare în arest preventiv, bărbatul de 32 de ani este acuzat de omor calificat, tentativă de omor și distrugere, și așteaptă următorul termen al procesului, stabilit pe 25 mai. 

”Anchetatorii susțin că, în diminața zilei de 13 august 2019, bărbatul de 32 de ani a hotărât să se răzbune pe un vecin.

Este vorba de craioveanul Alin Suflea, care se mutase în București. Venea la Craiova, la mama sa, odată la câteva luni. În vara anului trecut a venit la Craiova pentru a susţine examenul de licenţă”, amintește gds.ro. Sursa citată a publicat și detalii cutremurătoare din anchetă, dezvăluite de procurori. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Oana Radu, speriata de coronavirus: "Nici macar mancare nu ne comandam"

Citeste si: Oana Radu o amenință pe Bianca Rus că o dă în judecată, după ce a acuzat-o că a slăbit prin operație la stomac! „Fata mea, tu nu te poți opri din mâncat piftie”

În apartamentul în care locuia, inculpatul avea un bidon de 5 litri cu benzină, pe care o cumpărase în dimineaţa aceleiaşi zile.

A pus conţinut în aproximativ 10 sticle de 0,33 ml, iar apoi le-a obturat cu material textil, confecţionând astfel sticle incendiare tip cocteil Molotov (…). Inculpatul l-a aşteptat pe S.A. aproximativ patru ore, timp în care a privit pe vizor. În jurul orei 15.30, l-a observat pe acesta urcând scările către apartament, dar nu a aruncat cu sticle incendiare asupra lui. A apreciat că, fiind orientat cu faţa către el, îl vede când aruncă şi ar fi reuşit să se ferească.
După aproximativ zece minute, l-a observat pe S.A. coborând pe scări şi, când a ajuns la etajul 1 al blocului, în timp ce era poziţionat cu spatele, a aprins materialul textil al unei sticle cu o brichetă şi, din uşa apartamentului, a aruncat în direcţia acestuia. În urma impactului cu betonul, sticla s-a spart, iar substanţa inflamabilă a luat foc, flăcările cuprinzând hainele victimei. Inculpatul a continuat să arunce cu sticle incendiare în direcţia victimei şi în alte locuri de pe casa scării“,
au arătat procurorii în dosarul acestui caz incredibil, în care victimă a fost iubitul Oanei Radu, care a încetat din viață pe 7 septembrie. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si