Bărbatul care s-a filmat bătându-și copiii ar putea fi decăzut din drepturi. Ce se va întâmpla cu cei mici

Un tată din Galați s-a filmat în timp ce își bate copiii pentru a se răzbuna pe soție.

C.D., miercuri 03 aprilie 2019 , 15:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O fetiță de 5 ani și un băiețel de 2 ani au fost victimele propriului tată. Acesta s-a filmat în timp ce îi lovea cu brutalitate și i-a trimis înregistrarea soției care plecase de acasă de câteva zile.

Atunci când a văzut imaginile, femeia a înnebunit și, împreună cu o rudă, a decis să facă filmarea publică.

Agresiunea copiilor a fost sesizată și la Poliție. Oamenii legii au mers la casa groazei și au deschis un dosar penal pe numele bărbatului pentru lovire și alte violențe contra membrilor familiei.

Ca urmare a faptelor sale, tatăl un mai are voie să se apropie de copii în următoarele 5 zile.

Mama copiilor urmează să se întoarcă din Marea Britanie. Până atunci, Protecția Copilului Galați i-a luat pe cei doi minori și pe bunica paternă și i-a dus la un centru special.

Citeste si: Scene de o VIOLENȚĂ RARĂ la Galați! Un tată s-a filmat în timp ce își lovește fără milă cei doi copii! Micuții urlă disperați, loviturile nu contenesc să curgă!

Doi copii din comuna Fântâni, o fetiță de 5 ani și un băiețel de 2 ani, au fost loviți chiar de propriul tată. Bărbatul s-a năpustit asupra lor cu o ploaie de lovituri pentu a-i trimite imaginile soției care-l părăsise. A sperat că o va forța astfel să se întoarcă acasă.

În urma agresiunii, tatăl bătăuş ar putea fi decăzut din drepturile părinteşti.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si