Bărbatul căutat de poliţişti după ce a fost văzut în toaleta fetelor dintr-o şcoală din Timişoara s-a predat Poliţiei

Bărbatul care era căutat de poliţişti după ce a intrat în toaleta fetelor la Colegiul "Ion Vidu" din Timişoara, unde a fost văzut de o elevă din clasa I, s-a predat la Poliţie. El are 29 de ani şi a fost internat de mai multe ori la Psihiatrie, spun anchetatorii.

K.B., joi 07 noiembrie 2019 , 14:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit poliţiştilor, bărbatul s-a predat la Secţia 2 Poliţie din Timişoara, iar acum este audiat la Poliţia Municipiului Timişoara. Acesta are 29 de ani şi a fost internat de mai multe ori la Psihiatrie.

Citeste si: Deţinutul de la Penitenciarul Mioveni care a evadat de la o unitate sanitară din Piteşti a fost prins de poliţişti

Citeste si: Protest la Spitalul de urgenţă Craiova - angajaţii spun că nu mai au medicamente pentru bolnavi şi că este frig în saloane

Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Aura Danielescu, bărbatul a intrat în baia fetelor de la Colegiul ”Ion Vidu” din Timişoara, după prima pauză.

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă, întrebată cum va reprezenta România în plan extern dacă nu știe engleză! Răspunsul candidatului PSD
"Din cele relatate de doamna director, la prima pauză, la orele 8.50, pe o intrare secundară din unitate, deschisă, prin care echipa de muncitori îşi strângeau materialele de construcţii, a pătruns un individ neidentificat. Pe coridor a întâlnit două eleve de clasa a IV-a şi le-a rugat să-l conducă spre o anume sală. Pentru că fetele nu au reuşit să obţină o informaţie corectă şi să îi indice sala, acestea au renunţat şi s-au dus spre sala lor de clasă. În timpul celei de-a doua ore, învăţătoarea unei eleve de clasa I a venit la direcţiune, cu fetiţa care ceruse în timpul orei voie pentru a merge la toaletă şi a povestit, ulterior, copilul…că a intrat un hoţ în baie”, a declarat Aura Danielescu.

Poliţia a fost chemată imediat de directorul unităţii, iar oamenii legii au cercetat incidentul şi au anunţat că îl caută pe bărbat.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si