Poliţiştii spun că, la o primă vedere, pe trupul bărbatului nu au fost găsite urme de violenţă, ceea ce ar putea să însemne că decesul a survenit din cauza unor factori naturali, iar bărbatul nu a fost victima vreunei fiare sălbatice.

Citeste si: Băiat de 13 ani, dispărut în timp ce se afla în vizită la rude, în Ploieşti

Cauzele exacte ale decesului urmează să fie stabilite în urma necropsiei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Bărbatul a fost căutat, încă de marţi seară, de zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri, pădurari, salvamontişti şi localnici din Soveja, judeţul Vrancea. Autorităţile au fost alertate de fiica bărbatului, care a spus că atunci când a revenit de la serviciu nu şi-a mai găsit părintele acasă.

Citeste si: O femeie grav bolnavă este dată dispărută. Apelul disperat al fiului: ”Ajutaţi-mă s-o găsesc pe mama!”

Femeia ştia că, de dimineaţă, omul a plecat în pădure să adune surcele pentru foc şi îi era teamă ca bărbatul să nu fi căzut victimă vreunui urs.

Căutările s-au desfăşurat mrţi  până la lăsarea întunericului si au fost reluate miercuri dimineaţă când bărbatul a fost găsit în pădure fără suflare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si