Barlad: Un baiat de 12 ani a fost violat si supus la perversiuni sexuale greu de imaginat de catre un tanar de 17 ani. Si tatal agresorului a fost condamnat in trecut pentru infractiuni sexuale

Un tanar de 17 ani a amenintat cu moartea un baiat de 12 ani, l-a dus pe un camp, unde l-a violat si supus unor perversiuni sexuale greu de imaginat.

Author: A.S. Editor: Andreea Sarpe joi 08 decembrie 2016 , 13:17

sursa: Adevarul
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Incidentul a avaut loc pe 6 iunie in localitatea Baltateni din judetul Barlad.
Victima a fost acostata de tanarul Vasile Pletea, cunoscut în sat ca fiind extrem de agresiv, el fiind cercetat pentru mai multe furturi si talharii.  Tanarul, al carui tata a fost condamnat în urma cu zece ani tot pentru infractiuni sexuale, l-a acostat pe baiatul de 12 ani, si sub amenintarea cu moartea l-a dus pe un camp,
unde l-a violat si supus unor perversiuni sexuale greu de imaginat. Dupa ce a scapat din mainile agresorului, desi a fost amenintat cu moartea daca a povesti cuiva despre cele întamplate, baiatul a mers acasa si a povestit mamei prin ce a trecut. Femeia a anuntat imediat Politia. Agresorul a stat fugar pe campuri cateva zile, fiind prins de politisti pe raza localitatii Ivesti.
Avand în vedere ca agresorul este înca minor, Judecatoria Barlad a dispus aplicarea unei masuri educative de internare într-un centru de detentie, timp ce patru ani. În plus, judecatorii l-au obligat, ca în solidat cu mama sa, sa achite victimei suma de 10.000 de lei cu titlu de daune morale.
 ”În temeiul art. 404 alin. 6 Cod procedura penala, persoana vatamata va fi înstiintata cu privire la eliberarea în orice mod sau evadarea inculpatului din locul de detentie”, se mai precizeaza în sentinta pronuntata pe 6 decembrie de Judecatoria Barlad.

Incidentul a avaut loc pe 6 iunie in localitatea Baltateni. Victima a fost acostata de tanarul Vasile Pletea, cunoscut în sat ca fiind extrem de agresiv, el fiind cercetat pentru mai multe furturi si talharii.  Tanarul, al carui tata a fost condamnat în urma cu zece ani tot pentru infractiuni sexuale, l-a acostat pe baiatul de 12 ani, si sub amenintarea cu moartea l-a dus pe un camp, unde l-a violat si supus unor perversiuni sexuale greu de imaginat. Dupa ce a scapat din mainile agresorului, desi a fost amenintat cu moartea daca a povesti cuiva despre cele întamplate, baiatul a mers acasa si a povestit mamei prin ce a trecut. Femeia a anuntat imediat Politia. Agresorul a stat fugar pe campuri cateva zile, fiind prins de politisti pe raza localitatii Ivesti relateaza ziarul Adevarul.

Avand în vedere ca agresorul este înca minor, Judecatoria Barlad a dispus aplicarea unei masuri educative de internare într-un centru de detentie, timp ce patru ani. În plus, judecatorii l-au obligat, ca în solidat cu mama sa, sa achite victimei suma de 10.000 de lei cu titlu de daune morale.   ”În temeiul art. 404 alin. 6 Cod procedura penala, persoana vatamata va fi înstiintata cu privire la eliberarea în orice mod sau evadarea inculpatului din locul de detentie”, se mai precizeaza în sentinta pronuntata pe 6 decembrie de Judecatoria Barlad.

Citeste si: Cât costă pachetele de 25 de kilograme de alimente primite de români pentru sărbătorile de Paște 2023 și ce conțin acestea- kanald.ro

Citeste si: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani- wowbiz.ro

Mai multe detalii AICI.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si