Bataie de joc pe o finantare europeana de 30 de milioane de lei. Pe soseaua Pipera-Tunari se munceste in stil romanesc. Asfaltul proaspat turnat e spart! Motivul e uluitor

miercuri 15 iunie 2016 , 19:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Se munceste pe soseaua Pipera-Tunari, asta e cat se poate de clar. Numai ca munca e una pur romaneasca. Asfaltul proaspat turnat este spart pentru remedierea unor greseli de executie. Primele probleme pe acest bulevard proaspat modernizat au fost sesizate la ultimele ploi.

Deci, dam de 8 mini-santiere in care se sparge asfaltul, fara a le mai pune la socoteala pe cele finalizate.

Pe Bulevardul Pipera locuiesc unii dintre cei mai bogati romani. Unde mai pui ca zona este tranzitata de cei care vor sa ajunga pe soseaua de centura a capitalei.

Aproape de casa lui Gigi Becali si aici, drumul, dupa cum vedeti, este din nou refacut. Spart si refacut!

Totul pentru ca, la finalizarea operatiunii de asfaltare, s-a observat ca drumul si canalizarile nu erau tocmai la acelasi nivel.

Primaria Voluntari ne-a explicat ca toate costurile legate de lucrarile de remediere sunt suportate de constructor. Daca santierul nu e gata pana la finalul lunii, se pierd fonduri europene de aproape 30 de milioane de lei. Totusi, autoritatile sunt optimiste si promit incheierea lucrarilor in termenul reglementat in contract

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si