Violența la înălțime poate fi pedepsită cu până la 20 de ani de închisoare. Un pasager l-a luat la pumni pe un însoțitor de zbor al companiei American Airlines. Incidentul a fost filmat, iar imaginile au devenit virale.

Citește si: VIDEO- Un bărbat din Dolj a forat un puț și a dat peste gaze. Focul arde în curtea sa de câteva zile

Pasagerul se afla într-o cursă a companiei American Airlines, apoi a devenit violent. Oamenii au filmat bătaia și totul a devenit viral. Agresorul a fost arestat la aterizare de către oamenii legii.

Bătaie la bordul unui avion

În imagini se vede cu pasagerul vine în spatele însoțitorului de zbor, își ia avânt și îi dă un pumn în cap. Apoi, privește reacția angajatului șocat și se întoarce la locul lui, în timp ce însoțitorul de zbor deja își anunța superiorii cu privire la incident.

Citește si: Doi concurenți au fost la un pas de bătaie în ”Casa Iubirii”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Ceilalți pasageri au rămas șocați, iar unul dintre ei l-a întrebat pe agresor ce face, semn că era uimit. La scurt timp, pasagerii au ajutat echipa să-l rețină pe agresor. Bărbatul a fost arestat la aterizarea pe Aeroportul Internațional Los Angeles.

Identitatea pasagerului agresiv nu a fost dezvăluită, dar acesta riscă până la 20 de ani de închisoare, potrivit New York Post.

Citește si: VIDEO- Un vasluian a ajuns viral pe internet după ce a furat dintr-un magazin, chiar sub ochii vânzătoarei: ”A dat omul bună ziua?”

Incidentul a avut loc pe 21 septembrie 2022, miercuri, în timpul unui zbor al companiei American Airlines, de la San José del Cabo (Mexic) la Los Angeles. Pasagerul ar fi fost deranjat de faptul că însoțitorul de zbor i-a spus să nu folosească toaleta de la clasa întâi și nu a mai durat mult până când a devenit violent.

„A început să țipe la el, iar însoțitorul de bord s-a întors și a plecat, cred că avea de gând să meargă să facă ceva. Dar, în timp ce se îndepărta, tipul a sărit de pe scaun și l-a lovit cu pumnul, din spate. A fost total neprovocat“, a declarat un pasager.

Luna trecută un alt incident violent a făcut înconjurul lumii. Un pilot și copilotul său, de la compania Air France, s-au luat la bătaie chiar în timpul zborului deasupra Europei.

Citește si: Omar, victima comentariilor rasiste. Acesta a fost hărțuit, deoarece este arab


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si