Bătrân de 88 de ani din Italia, condamnat la închisoare după ce a violat o îngrijitoare româncă

La momentul violului, agresorul avea 80 de ani. După 8 ani de judecată, ajuns la vârsta de 88 de ani acum, acesta a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

marți 04 decembrie 2018 , 09:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Violul a avut loc în luna septembrie a anului 2010, când o femeie româncă de 43 de ani i-a bătut la ușa locuinței sale din localitatea italiană Balvano, provincia Potenza, pentru un interviu de muncă pe post de îngrijitoare.

Potrivit televiziunii locale Le Cronache Lucane, imediat după ce a început interviul de muncă, bătrânul italian s-a dezbrăcat și a prins-o pe femeia româncă cu putere, începând întâi să o pipăie, apoi a violat-o.

Femeia l-a denunțat imediat după ce a scăpat din casa pensionarului violator, dar procesul a durat ani de zile și între timp femeia a murit, mai precizează sursa citată. Cu toate acestea, B.G. a fost condamnat de curând la 3 ani și 4 luni de închisoare pentru oribila sa faptă, deși probabil îi va petrece sub arest la domiciliu, având în vedere vârsta sa înaintată.

Mai mult, cu numai o lună înainte de violul asupra femeii de 43 de ani, bărbatul ar mai fi abuzat sexual și de altă femeie româncă, tot o îngrijtoare, dar în acel caz a fost achitat pe motiv că nu existau destule dovezi, mai scrie sursa citată.

 

Sursa: Rotalianul

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si