Adina Iliescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații: 

„După ce au ieșit la iveală detalii șocante despre azilele groazei săptămânile trecute, ei bine, oamenii legii au demarat controale în mai multe centre de îngrijire pentru bătrâni atât în București, cât și în județul Ilfov. Doar că seara trecută, patronii unui astfel de centru au recurs la un gest extrem. Au încercat să ascundă mai mulți pacienți în această clădire.

11 bătrâni au fost abandonați în această locație, nesigură, aflată la aproximativ 5 kilometri de localitatea Tunari și fără să aibă vreun drum de acces.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

După ce a fost semnalată problema, la fața locului au ajuns polițiștii, pompierii, dar și echipajele medicale care au încercat să le ofere cele necesare. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită și nu a fost niciun vârstnic transportat la spital. Pacienții au fost realocați către alte centre din Capitală: 8 dintre aceștia au fost aduși la căminele private, iar trei dintre vârstnici au fost luați de către familie.

Foarte important de menționat este faptul că oamenii legii au intrat pe fir, au demarat o anchetă în acest caz și se fac verificări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și, bineînțeles, ca cei care au recurs la acest gest să răspundă pentru faptele lor.”, transmite Adina Iliescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si