Bebeluș amenințat cu un cuțit în timpul unui live pe Facebook de către un tânăr din Teleorman

Poliţia îl cercetează pe un adolescent din Roşiorii de Vede, județul Teleorman, fiind acuzat de violenţă în familie. Acesta, anul trecut, la începutul lui decembrie 2018, a făcut un LIVE pe Facebook în care îndreaptă un cuţit spre un bebeluş, încercând să obţină cât mai multă atenţie din partea internauţilor.

G.S., luni 04 februarie 2019 , 15:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În acest sens, chiar amenința că se va sinucide dacă numărul celor ce-l urmăresc nu ajunge la 400 şi ia în braţe un bebeluş, după care îndreaptă un cuţit spre el. „Acum îl omor, mi-e milă de el, dar n-am ce să fac”, spunea el, atunci.

Unii useri i-au spus să lase copilul în pace, iar alţii chiar au distribuit postarea cu intenţia ca Poliţia să se sesizeze.

„Având în vedere rezultatele verificărilor efectuate de organele de cercetare penală din cadrul acestei unităţi de poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Persoanele reprezentate în fotografia anexată au fost identificate”, este răspunsul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Teleorman, din 28 ianuarie, la solicitarea Adevărul din 8 decembrie.

 

 

Sursa: Libertatea

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si