Or rade strainii de noi ca folosim usturoi la orice, insa habar n-au cat de sanatos este.

Usturoiul a fost consumat inca din antichitate de catre egipteni si romani, care l-au studiat si au ajuns la concluzia ca poate trata peste 60 de afectiuni.
Continand peste 200 de substante active (potasiu, fosfor, vitamina B si C, calciu etc.), usturoiul este perfect pentru raceli, infectii, boli cardio-vasculare si hipercolesterolemie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Atentie! Pot aparea si efecte adverse daca este consumat in exces, cum ar fi alergiile, iritatiile sau aparitia intolerantei.

Pentru mesele festive il puteti prepara ca mujdei. Pisati cateii de usturoi, presarati sare si o lingurita de ulei de masline si amestecati pana obtineti o pasta. Completati cu apa minerala si smantana, in caz ca vreti sa-i mai taiati din iuteala. Dupa gust se poate adauga si putin marar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si