Benone Sinulescu a presimtit moartea prietenei sale! Ce i s-a intamplat interpretului inainte ca Ionela Prodan sa isi dea ultima suflare

Vestea ca Ionela Prodan aincetat din viata a socat intreaga sufare a artistilor de muzica populara de la noi din tara. Benone Sinulescu, colegul de breasla aindragitei artiste, a facut o marturisire de-a dreptul halucinanta.

A.S., marți 17 aprilie 2018 , 10:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Am presimtit ca se intampla ceva rau cu Ionela. Am fost agitat zilele acestea, simteam ca se intampla ceva.  Nu pot sa cred ce s-aintamplat cu ea, sunt de-a dreptul socat. Plang incontinuu de cand am aflat vestea. A fost o colega si o prietena minunata. Sper sa ne vegheze de acolo de sus”, a declarat Benone Sinulescu pentru cancan. 

Indragita artista de muzica populara s-a stins din viata, luni seara, la spitalul Elias, in urma unei probleme de sanatate la pancreas.

Artista a fost ingrijita mereu de fiica sa, Anamaria Prodan, care nu a vrut sa-si lase mama singura in nicio clipa. De altfel, pentru ca o iubeste mult pe mama ei, Anamaria Prodan a tinut sa nu-i spuna mamei ei despre problemele pe care le avea.

Te-ar putea interesa si