Conflict în casa „Puterea Dragostei”. Berna și Ligi se războiesc: „Dacă te demachiez pot să fac un film cu tine!”

Un nou conflict a izbucnit în casa „Puterea Dragostei”. Berna și Ligi se războiesc din nou. Scandalul a degenerat de data aceasta.

G.B., vineri 05 iunie 2020 , 16:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 Berna și Ligi se războiesc. Conflict în casa „Puterea Dragostei” între Berna și Ligi. Fetele se războiesc din nou. „Eu care nu vorbesc ca ei, uneori le-am zis la sfert cât îmi zic ei. Părinții mei m-au avertizat să nu mă cobor la nivelul lor că nu le aduc cinste. Ei nu țin cont de ce le spun părinții lor. Nu sunt capabili să-și respecte nici părinții, dar colectivul. Sunt niște bestii crescute în laborator!” a spus Ligi de la „Puterea Dragostei” despre Berna și Philip.

berna și ligi război

 Berna și Ligi se războiesc. Renat a sărit în apărarea Ligiei și o susține în scandalul iscat. Berna a intervenit și a zis că îi ia apărarea doar pentru că nu formează un cuplu cu nimeni.

 Berna și Ligi se războiesc. Citeste si: El este fratele Andrei Volos de la „Puterea Dragostei”. Imagini fabuloase cu băiatul

 Berna și Ligi se războiesc. Citeste si: Şoc la Puterea Dragostei! Bianca a arătat inelul

 Berna și Ligi se războiesc. Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei, fotografie bombă din trecutul său

 Berna și Ligi se războiesc. „Un bărbat știe ce e frumos, Renat! Asta înseamnă să fii bărbat, la 22 de ani ești un gentlemen, știi ce să apreciezi. Alții la vârsta ta sunt vai de mama lor.” a declarat Ligi de la „Puterea Dragostei”.

Conflict în casa „Puterea Dragostei”. Berna și Ligi se războiesc: „Dacă te demachiez pot să fac un film cu tine!”

berna și ligi război

 Berna și Ligi se războiesc. „N-ai cum să apreciezi o femeie din plastic! Frumusețe operată nu, frumusețe naturală să apreciezi. O să cadă plasticul. Găuri...ai patru găuri...îți curge acidul din față!”a adăugat Berna de la „Puterea Dragostei”.

 Berna și Ligi se războiesc. „Minte îngustă...unde vezi tu găuri? Am un ten impecabil...și la televizor.”a replicat Ligi.

 Berna și Ligi se războiesc. „Dacă te demachiez pot să fac un film cu tine! Mumia!!! O să iau premiu Oscar.” a zis Berna.

 Berna și Ligi se războiesc. Ligi de la „Puterea Dragostei”: „Stai liniștită, sunt frumoasă și nemachiată! Nu îți fă griji.”

 Berna și Ligi se războiesc. Philip de la „Puterea Dragostei” a menționat că el provoacă toate fetele din casă să vină într-o zi nemachiate.

 Berna și Ligi se războiesc. „E adevărat că nu ai sprâncene? Recunoaște! Ți le fac eu cu marker-ul.”i-a spus Philip Ligiei de la „Puterea Dragostei”.

berna și ligi război

 Berna și Ligi se războiesc. Ligi de la „Puterea Dragostei” a menționat că le va da bani ca Berna să-și opereze nasul de „porcușor” și că diagnosticul lor este întârziere mintală și „cap pătrat”.

 Berna și Ligi se războiesc. Berna de la „Puterea Dragostei”: „Păpușa Chuky! Îți cade nasul în gură! Eșuat-o. Ești obsedată de Barbie!”.

 Berna și Ligi se războiesc. Citeste si: Livian, disperat după ce Bianca și-a pus acid hialuronic în buze: "Bibișori, dacă sunteți pe aici..."

 Berna și Ligi se războiesc. În prezent, Berna și Philip de la „Puterea Dragostei” formează un cuplu. Cei doi se războiesc încontinuu cu fosta iubită a lui Philip și anume Ligi.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si