Andreea Mantea, test de foc pentru Bianca Dragușanu

În această seară, de la ora 22:30, la Kanal D, Andreea Mantea ne poartă pașii către o nouă poveste, mai exact către o întâmplare inedită, bine pusă la punct de îndragita vedetă Kanal D, într-o nouă ediție a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Author: Georgiana Balaban luni 28 decembrie 2020 , 13:24

bianca drăgușanu ridicată de mascați
Bianca Drăgușanu invitată la Trăiri alături de Andreea Mantea.[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Andreea Mantea si-a propus de această dată să o testeze pe Bianca Drăgușanu, așa cum nimeni nu a mai îndrăznit până acum. Frumoasa blondă va avea parte de o farsă inedită din partea Andreei Mantea, întâmplare pe care, în mod cert, nu o va uita prea curând!

bianca drăgușanu ridicată de mascați
Andreea Mantea - Kanal D.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Sub pretextul că vine în vizită, pentru a afla ce mai face, să afle cum se mai simte Bianca Dragușanu înainte de sărbători, Andreea Mantea va intra în casa gazdei sale încărcată cu cadouri, așa cum se cade în prag de sărbători.

bianca drăgușanu ridicată de mascați
Andreea Mantea și Bianca Drăgușanu.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Andreea Mantea a dezvăluit cu cine își va petrece sărbătorile de iarnă! Ce spune despre cel de-al doilea copil

Bianca Drăgușanu ridicată de mascați

Ceea ce nu știe “victima” este că Andreea îi pregătește cea mai tare farsă, așa, ca pentru final de an, și va aduce cu ea multe obiecte extrem de valoroase, pe care le va introduce în apartamentul Biancăi, fără știrea

acesteia.

bianca drăgușanu ridicată de mascați
Bianca Drăgușanu invitată de Andreea Mantea.[Sursa foto: Captură KANAL D]

“Ce ați face dacă ați găși în casa dumneavoastră un diamant în valoare de zece milioane de Euro, și nu este al dumneavoastră? L-ați păstra sau l-ați da Poliției?”, sunt două întrebări cheie la care încearcă să afle răspunsul Andreea Mantea, în această seară, chiar de la victimă.

Citeste si: Andreea Mantea a decis să nu își mai țină iubitul ascuns. Ce fotografie emoționantă a postat frumoasa brunetă cu iubitul ei

bianca drăgușanu ridicată de mascați
Andreea Mantea i-a pregătit o farsă Biancăi Drăgușanu.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ce va face Bianca Drăgușanu când se va trezi cu procurorul de caz la ușă? Este dispusă să meargă la închisoare pentru fapta sa?

Nu ratați, în această seară, la ora 22:30, o nouă ediție a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la Kanal D!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si