Accidentul de la Iași a șocat întreaga țară. Adina Iuliana Ghervase s-a urcat la volan după ce a consumat alcool, astfel că a ucis patru muncitori. Interpreta Biatrice Duca este devastată de durere și cere să se facă dreptate. Soțul ei a fost ucis, iar ea este în stare de șoc.

Citește si: VIDEO- Patru muncitori au fost uciși de o șoferiță care consumase alcool

Șoferița în stare de ebrietate a provocat o adevărată tragedie. Femeia a omorât patru persoane joi noaptea, iar familiile decedaților sunt în doliu. Interpreta Biatrice Duca și-a pierdut soțul, pe Ciprian, în accident. Ce a mărturisit artista, dar și cum vrea să se facă dreptate, aflați chiar aici.

Biatrice Duca cere dreptate pentru soțul ei

Cântăreața de muzică populară a declarat că șoferița de 39 de ani care a provocat tragedia trebuie să plătească cu ani grei de închisoare. Ea s-a urcat la volan băută și astfel a distrus patru familii. Artista a dezvăluit că scopul ei principal este să vadă că Adina Iuliana Ghervase va fi pedepsită.

Citește si: Accident cumplit: Un copil, aflat pe bicicletă, a murit după ce a fost lovit de o mașină

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„În momentul în care am auzit că şi-a angajat un avocat renumit şi speră să fie salvată, că stătea pe terasă... Am zis că vreau să-i transmit public, pe toate canalele media, că pe lângă scopul meu în viaţă de a-mi crește copilul în continuare, aşa cum trebuie, următorul meu scop va fi ca această femeie să plătească ani grei de închisoare. N-o să mă las.

Ea-şi pune un avocat, eu o să-mi pun zece. Şi ea va plăti cu siguranţă", a mărturisit soția inginerului mort în accidentul din Iași, potrivit Observatornews.ro.

Citește si: Un biciclist de 64 de ani a murit după ce a fost lovit de o automacara

Adina a fost arestată de polițiști pentru 30 de zile. În cursul zilei de ieri, femeia a fost găsită de oamenii legii la cumpărături și reținută pentru 24 de ore. Familiile sunt devastate de durere din cauza pierderilor suferite.

„Nu ştiu dacă-i pasă, nu cred că-i pasă. Nu cred că înțelege nici în momentul de faţă ce tragedie a provocat. Cel mai bun om din lume ...”, adăugat aceasta.

Citește si: Biatrice Duca a luat foc când a aflat că șoferița beată de la Iași care i-a ucis soțul încearcă să scape de închisoare: „Ea-şi pune un avocat, eu o să-mi pun zece”

În prezent, poliția se ocupă de cercetarea cazului, iar Adina Iuliana Ghervase își va afla pedeapsa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si