“Impreuna cu platforma tehnologica de donare de sange «si Eu Donez», organizatorii Untold si Neversea lanseaza astazi campania de donare de sange care a mobilizat mii de tineri din Romania si care a demarat in 2016 prima Retea a Donatorilor Benevoli de Sange din tara. Campania se desfasoara in perioada 14 iunie – 10 iulie”, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

Caravane mobile vor fi amenajate in patru orase ale tarii Cluj-Napoca, Bucuresti, Timisoara si Constanta.

Astfel, caravana va fi prezenta in  Cluj-Napoca, pe Bulevardul Eroilor, in zilele de 17 si 18 iunie, in Bucuresti, in Parcul Herastrau, in 24 si 25 iunie, in Timisoara, 1,2 iulie, in Iulius Mall si tot pe 1 si 2 iulie in Constanta, in Parcul Tabacarie.
Astfel, cei care vor dona sange la centrele mobile vor primi un bilet gratuit la unul dintre cele doua festivaluri. in plus, toti cei care doneaza sange la centrele de transfuzii din intreaga tara si intra in reteaua „si Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile UNTOLD sau NEVERSEA.2

Festivalierii care doneaza la unul dintre Centrele de Transfuzii din tara trebuie sa acceseze acest LINK, unde trebuie sa completeze formularul solicitat si sa ataseze o poza cu adeverinta de donator. Mai apoi vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achizitiona abonamentele cu reducere:

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

*la UNTOLD reducerea este de 15O LEI+ taxe din pretul final de 550 lei+ taxe al abonamentului
*la NEVERSEA reducerea este de 195 lei+ taxe din pretul final de 420 lei+ taxe al abonamentului

Absolventii care obtin nota 10 au acces gratuit la Festivalurile Untold si Neverse, scrie Libertatea.
si absolventii care obtin nota 10 la bacalaureat au acces gratuit la cele doua festivaluri.

Mai mult, elevii care s-au inscris la sesiunea din vara a bacalaureatului vor putea cumpara abonamente cu reducere la cele doua manifestari.

“Organizatorii Untold continua si in acest an traditia de a oferi gratuitate la festival tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat. si pentru ca 2017 a adus un nou festival in familia Untold, reprezentantii celui mai bun festival din Europa au decis ca tinerii care vor lua 10 la Bac merita sa aiba acces gratuit si la Neversea”, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.
Totusi, exista o mica problema in ceea ce priveste Festivalul Neversea. Daca Untold are loc intre 3 – 6 august, la Cluj-Napoca, festivalul Neversea este programat sa se desfasoare intre 7 – 9 iulie, la Constanta.

Iar, potrivit calendarului Bacalaureat 2017, in data de 5 iulie 2017 se afiseaza rezultatele, pana la ora 16:00, dar nu cele finale… pentru ca dupa aceasta ora se depun eventualele contestatii, care se vor solutiona in perioada 6 – 9 iulie 2017.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si