Biroul Permanent al ALDE Dolj a respins candidatura Cristianei Anghel pe listele filialei pentru un nou mandat de parlamentar

Biroul Permanent al ALDE Dolj a votat, joi seara, împotriva candidaturii senatorului Cristiana Anghel pe listele organizatiei pentru un nou mandat de parlamentar, între membrii filialei si Anghel existand la un moment dat discutii în contradictoriu, aceasta parasind apoi sediul partidului.

Editor: Alexandra Chiric vineri 14 octombrie 2016 , 11:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit unor surse din organizatia ALDE Dolj, Cristiana Anghel a fost invitata la sedinta Biroului Permanent al filialei dupa ce conducerea centrala a partidului a transmis o adresa la Dolj pentru a lua în calcul o posibila candidature a senatoarei la alegeri parlamentare.

În timpul sedintei, Cristiana Anghel si-a prezentat activitatile din Senatul, subliniind ca eventuala sa candidatura ar fi ”un castig” pentru filiala ALDE Dolj, potrivit News.ro.

Conform surselor citate, în momentul în care a fost randul membrilor Biroului Permanent al ALDE Dolj sa îsi exprime opiniile, între senatoare si acestia au avut loc discutii în contradictoriu, Cristiana Anghel parasind sediul filialei.

Dupa plecarea acesteia, membrii ALDE au votat împotriva candidaturii Cristianei Anghel pe listele organizatiei la alegeri din 11 decembrie.

Cristiana Anghel a devenit senator în colegiul uninominal 1 din Circumscriptia Electorala nr. 17 Dolj, pe listele USL, activand în Senat în Grupul Liberal Conservator.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si