Blocurile pe care le ridica in Mamaia o saracesc pe Simona Halep! Firma imobiliara controlata de familia ei a facut datorii de 7,5 milioane de lei!

Se pare ca blocurile pe care le ridica in Mamaia o saracesc pe Simona Halep. Firma care se ocupa de construirea acestora a acumulat datorii uriase la furnizori.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Matei Vaihan luni 04 iunie 2018 , 08:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De cand a debutat proiectul imobiliar, blocurile pe care le ridica in Mamaia o saracesc pe Simona Halep. Familia tenismenei s-a hotarat sa investeasca intr-un proiect in zona Mamaia Nord-Navodari, astfel ca, in 2016, s-a infiintat o firma al carei obiect de activitate este dezvoltarea (promovarea) imobilara. Asociat si administrator al respectivei firme este Nicolae, fratele Simonei.

Nu este singura investitie imobiliara a Simonei. La Constanta, si-a facut o vila de 600.000 de euro si a ridicat un bloc cu doua etaje in apropierea casei parintesti, urmand sa ridice si un hotel boutique pe terenul cafenelei sale din oras.

Blocurile pe care le ridica in Mamaia o saracesc pe Simona Halep. Pretul unui apartament porneste de la 70.000 de euro

Initial, proiectul imobiliar din Mamaia Nord a avut in plan ridicarea unui bloc cu 6 etaje, care are 22 de apartamente, cate 3 pe fiecare nivel, doua la parter si un penthouse la ultimul etaj. Apartamentele au, in medie, 70 metri patrati, iar pretul unuia porneste de la 70.000 euro, fara finisaje. La inceputul acestui an, s-a anuntat ca se va mai ridica un bloc, pe acelasi teren. Cheltuielile suplimentare au facut ca firma sa nu aiba rezultate financiare bune, mai ales ca vanzarile sunt inca in derulare.

Blocurile pe care le ridica in Mamaia o saracesc pe Simona Halep. Furnizorii de materiale au de recuperat sume importante

Conform rezultatelor de la Registrul Comertului, blocurile pe care le ridica in Mamaia o saracesc pe Simona Halep. Firma controlata de fratele ei a avut o pierdere totala de aproximativ 60.000 de lei in 2016 si 2017, dar problema o reprezinta datoriile acumulate, probabil sume ce trebuiesc date furnizorilor de materiale. Astfel, la finalul lui 2016, datoriile erau de 1.078.411 lei, pentru ca, la sfarsitul lui 2017, sa ajunga la uriasa cifra de 7.431.263 lei (aproximativ 1,6 milioane de euro). De aici rezulta ca Simona Halep nu a dorit sa injecteze capital in firma, ci prefera ca aceasta sa se redreseze atunci cand proiectul va fi finalizat si apartamentele vor fi vandute.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si