Bogdan Mocanu a fost întrebat de urmăritorii săi de pe Instagram dacă s-ar împăca cu Andra Volos. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D a transmis ferm că „never”, adică niciodată. Mocanu nu vrea să mai audă de brunetă.

Mocanu a transmis de asemenea că nu se va mai întoarce în casa „ Puterea Dragostei ”, deoarece are multe de făcut în România. El a mărturisit că s-ar fi înscris la emisiunea „Survivor” de la Kanal D, însă are un anumit regim din cauza diabetului.

Întrebat dacă o place pe Aya de la „ Puterea Dragostei”, Bogdan a replicat: „Îmi place rău, tare de tot! Foarte drăguță...și e mult mai mult decât vedeți voi la televizor. Ea ca fată, ca femeie...!”.

Bogdan de la „Puterea Dragostei” și-a găsit fericirea?!

Bogdan Mocanu a menționat că există alte femei în viața lui. „Alte femei, că sunt multe altele. Dacă nu merită să mă aibă una singură, înseamnă că niciuna singură nu merită să scape de mine. Ce filozofie de viață am zis. Dacă am uitat-o pe Andra? Lucrez la asta...Nu e ăsta un scop. Mi-e indiferent. Ceea ce e mai grav.” a zis Mocanu.

bogdan mocanu de la puterea dragostei
Bogdan Mocanu - apariție pe Instagram.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Tânărul a declarat că nu a avut timp de patrupedul lui Gucci, așa că pentru o zi l-a lăsat la o „gagică”. Fanii lui Mocanu l-au întrebat pe acesta de ce nu mai vorbește cu Nikolas Sax.

Bogdan Mocanu a mărturisit că este un șarpe căruia i-a dat și haina după el. Bărbatul a afirmat că vorbește cu toată lumea și că nu poartă dușmănie. Urmăritorii i-au adresat întrebarea dacă este deranjat de relația dintre Nikolas Sax și Andra Volos. Bogdan Mocanu a mărturisit sincer că nu îi pasă.

Citeste si: Bianca Comanici, mesaj neasteptat pe contul ei de socializare, la scurt timp dupa ce a dat vestea cea mare despre noul ei proiect online!

Citeste si: Marinescu de la „Puterea Dragostei”, declaraţii şoc despre Aya! Ce secrete se ascund în casa iubirii

Bogdan Mocanu locuiește în prezent în București. Tânărul se ocupă cu mersul la sala de fitness și colaborează cu diferiți artiști pentru a scoate piese muzicale.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si