Bogdan Mocanu și Andra Voloș de la Puterea Dragostei s-au despărțit

Bogdan Mocanu și Andra Voloș de la Puterea Dragostei s-au despărțit, însă nu au rezistat departe unul de celălalt și au decis să-și mai acorde o șansă.

A.N.C, miercuri 04 decembrie 2019 , 17:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Bogdan Mocanu și Andra Voloș de la Puterea Dragostei au decis să părăsească emisiune pentru a-și construi o relație temeinică în afara competiției. Deși nu mulți sunt cei care au crezut în povestea lor, aceștia au demostrat că se iubesc și fac tot posibilul să construiască ceva de durată. Chiar și așa, ca în orice relație, mai există tensiuni.  

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, tătic?! "Mama este foarte supărată"

Citeste si: Andy de la Puterea Dragostei, relație cu o femeie celebră!? O cunoște toată țara și e dorită de mulți bărbați

Citeste si: Jador și Simona de la "Puterea Dragostei", împreună? „Închide ochii să te pup! Vrem să facem..."

Bogdan Mocanu și Andra Voloș de la Puterea Dragostei s-au despărțitoloș de la Puterea Dragostei s-au despărțit

Bogdan Mocanu și Andra Voloș de la Puterea Dragostei s-au despărțit, însă s-au împacat la scurt timp

Potrivit apropiaților, cei doi s-au despărțit recent, însă nu au rezistat prea mult departe unul de celălalt și au hotărât să-și mai acorde o șansă.

Până în prezent, cei doi au ales să nu vorbească despre eventualele probleme din cuplu.

Cristina Pucean îi răspunde Andrei Voloș de la Puterea Dragostei

Cristina Pucean a stârnit gelozia Andrei Voloș de la Puterea Dragostei, după ce a publicat o fotografie cu Bogdan Mocanu. Andra Voloș a vorbit despre momentul în care a văzut fotografia cu Bogdan Mocanu și Cristina Pucean și a recunoscut că a simțit gelozie.

Cristina Pucean a simțit nevoia să reacționeze și a negat orice fel de apropiere de Bogdan Mocanu. Blondina susține că este vorba doar de o relație profesională.

¨Până acum am ales să nu vorbesc, dar deja comentează multe persoane pe un subiect care nu își are rostul! Vreau și eu să lămuresc pe toată lumea în legătură cu zvonurile despre mine și colegul meu Bogdan Mocanu, nu am absolut nici o altă legătură cu el cum v-ați dat cu presupusul!

Citeste si: Nelson Mondialu, mesaj tranșant pentru fiul său, Livian, concurent la Puterea Dragostei: Părăsește emisiunea sau o părăsesc pe maică-ta!

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei vrea să părăsească emisiunea

Citeste si: Andra Volos de la Puterea Dragostei, însărcinată cu Bogdan Mocanu?! Anunțul care i-a uimit pe fanii emisiunii

Nu este singurul coleg lângă care fac poză. De la o simplă poză, la o relație e distanță mare. Nu am de ce să mă feresc atunci când voi hotărâ să am o relație, vă promit că va fi publică și nu o să fie cu cineva care este deja într-o relație. Vă pup și vă iubesc pe toți cei care mă cunoașteți și aveți încredere în mine!

Eu nu am nevoie să mă fac cunoscută prin cineva anume sau prin scandaluri. Mulțumesc lui Dumnezeu că m-am făcut singură prin muncă și atât.", a declarat Cristina Pucean.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si