Pentru o injectie facuta, acasa, trebuie sa bata drum lung si sa astepte.. cu orele. Numai  Dumnezeu stie, de cat chin vor mai avea parte ,din cauza indiferentei autoritatilor!

Batrani, bolnavi si umiliti. Este tabloul celor care abia se mai tin pe picioare, dar care sunt nevoiti sa astepte cu orele pentru drptul lor la sanatate." Uitati-va un pic! Cu operatie pe stangul, in halul asta cu piciorul drept, mainime, nu pot sa tin carjele.

Credeti ca se poate asa ceva? Sa vii in halul asta aici?", isi urla o batrana necazul.

Este disperarea unei batrane bolnave, care abia mai sta in picioare, dar care de luna aceasta trebuie sa ajunga personal la Casa de Sanatate Bucuresti, ca sa primeasca asistenta medicala la domiciliu. "Nu pot sa ajung sa-mi fac o injectie, nu pot sa-mi fac fizioterapia. Cum sa facem? Cum putem sa traim asa?", a continuat aceeasi persoana.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ultimele imagini cu Anca Molnar în viață! Filmare cutremurătoare de la spital, la scurt timp după moartea make-up artistei: „Mi-a rămas o bucățică din tine”- wowbiz.ro

Povestea este parca trasa la indigo pentru sutele de batrani care nu copii sau soti care sa faca drumul in locul lor.Au existat si probleme, unei persoane in varsta i s-a facut rau, am chemat ambulanta, paramedicii si-au facut datoria.

De luna aceasta, dosarele bolnavilor care au nevoie de ingrijiri la domiciliu pot fi depuse in alte conditii care urmeaza sa fie facute publice.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si