Bombă la Exatlon! Iulian, acuzat că se iubeşte pe ascuns cu o colegă de echipă! Povestea cu mexicanca, doar de acoperire?

Un adevărat scandal amoros se prefigurează la Exatlon România, după ce o fostă războinică a lansat o adevărată bombă în mediul online.

Author: Radu Constantin marți 06 noiembrie 2018 , 12:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Războinica Ana Simia Ţăran susţine că relaţia pe care Iulian o are cu concurenta Ana Laura Gonzalez de la Exatlon Mexic ar fi, de fapt, una de faţadă, prin care românul să acopere aventura cu o colegă, Corina Petruţ. Motivul pentru care Iulian ar fi apelat la această stratagemă, după părerea Simiei, este dorinţa ca aşa-zisa aventură să nu ajungă la urechile iubitului Corinei.

Simi a făcut această afirmaţie într-un comentariu postat pe un grup de tip fan-club pe Facebook, atunci când unul dintre telespectatori s-a întrebat dacă mexicanca are sentimente pentru Iulian Pîtea.

Citeste si: Imagini tulburătoare cu Războinicele Ana Maria Otvoş şi Beatrice Olaru la spital! Momente dramatice la Exatlon

”A ieşit în evidenţă (Iulian, n.r.)

ca să o salveze pe Corina. Pentru ca (pe) Corina şi Iulian i-am văzut în WC că se sărutau... Şi acum, să îi arate lui Radu (iubitul Corinei, n.r.) că nu este adevărat, viermele o foloseşte pe săraca fată”, susţine Ana Simia.

 

Războinica Simi a părăsit competiţia Exatlon prin abandon, pe fondul unui conflict dur cu echipa din care făcea parte. Ea i-a acuzat în primul rând pe Iulian Pîtea, Ciprian Silaşi şi Ana Otvoş că dictează regulile în echipă şi că şi-au dorit să o îndepărteze pentru că avea curajul să le spună adevărul în faţă. Ulterior, Simi a devenit o prezenţă permanentă pe site-urile de socializare, acolo unde nu ratează nici o ocazie pentru a-şi taxa foştii coechipieri.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si