Bonurile de 603 lei din 15 februarie si cele de 935 lei din 3 martie, castigatoare la loteriile fiscale de Paste

Bonurile in valoare de 935 lei emise pe 3 martie au iesit castigatoare la a patra extragere lunara din acest an a loteriei fiscale, iar bonurile fiscale in valoare de 603 lei emise in 15 februarie au castigat loteria fiscala speciala de Paste, ambele extrageri avand loc duminica. Toate persoanele care deţin astfel de bonuri isi pot revendica premiul printr-o cerere depusa la ANAF in urmatoarele 30 de zile, fondul total de un milion de lei pentru fiecare din cele doua loterii.

Author: V.P. duminică 16 aprilie 2017 , 18:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ministerul Finanţelor a organizat in ziua de Paste, pe 16 aprilie, doua extrageri ale Loteriei bonurilor fiscale, cea lunara obisnuita si cea speciala de Paste, la care au participat bonurile fiscale emise in perioada 23 ianuarie- 31 martie.

De asemenea, tot duminica a fost programata si extragerea lunara obisnuita, a bonurilor fiscale castigatoare emise intre 1 si 31 martie. in ambele cazuri, fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

La extragerea speciala de Paste, dupa extragerea bilelor din urne, au iesit castigatoare bonurile din data de 15 februarie, in valoare de  603 lei.

La extragerea lunara au fost declarate castigatoare bonurile fiscale in valoare de 935 lei, emise in data de 3 martie.

Citeste si: Ceartă de zile mari între Robert și Bianca! „Vreau un cuplu adevărat, nu fake ca și al tău”. Acuzațiile lui Robert i-au scos din sărite pe toți concurenții din „Casa iubirii”: „Ești un prefăcut”- kanald.ro

Citeste si: Raluca Pastramă, mesaj emoționant pentru prima sa mare iubire, de ziua ei de naștere. A impresionat pe toată lumea- wowbiz.ro

Daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata o a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri castigatoare.

Rezultatele extragerilor vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscala (ANAF) si al Loteriei Romane.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile.

Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna  in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ condiţiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

in acest an sunt organizate in total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare si doua ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si