Un bărbat din Iași primește o despăgubire de 10.000 de euro după ce i-a căzut o bucată de tavan în cap

Un ieșean va primi o despăgubire uriașă, după ce i-a căzut o bucată de tavan în cap, chiar în propria locuință. Instanța ar urma să aprobe suma de 10.000 de euro drept despăgubire, după ce victima ar fi reclamat că nu se simte în siguranță în casa lui.

Author: Georgiana Balaban joi 10 noiembrie 2022 , 08:26

despăgubire iași

Despăgubire de 10.000 de euro pentru un tânăr din Iași.

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Chiar dacă pare un incident neplăcut se pare că în urma acestui eveniment omul va primi o sumă considerabilă de bani. O bucată de tavan i s-a desprins bărbatului din casă și i-a picat în cap.

Bărbatul din Iași l-a reclamat pe dezvoltatorul imobilului în care și-a achiziționat un apartament, iar astfel a cerut daune morale în valoare de această sumă.

A dat în judecată dezvoltatorul după ce și-a cumpărat un apartament nou

Ieșeanul a trecut prin clipe extrem de neplăcute. Totul s-a petrecut în februarie 2021. O bucată din tavanul apartamentului său i-a căzut în cap. Acesta se afla în baie în momentul în care a văzut că o bucată din tavan i-a căzut în cap. Bărbatul a reclamat atunci firma de construcții, spunând că nu se simte în siguranță în locuința pe care a cumpărat-o cu 8 luni înainte de incident.

Citește și: O îngrijitoare româncă din Italia va petrece 23 de ani în spatele gratiilor. Femeia l-a torturat și ucis pe bătrânul de care avea grijă

Dezvoltatorul imobilului din care face parte apartamentul a demonstrat că a respectat toate regulile și normele atunci când s-a realizat construcția apartamentelor. Cu toate acestea, instanța a decis acum să aprobe reclamația făcută de bărbatul din Iași, astfel că dezvoltatorul este obligat să îi plătească 10.000 euro daunele morale, din cauza traumei prin care a trecut, după cum spune bărbatul, dar și suma de 4.000 lei, care reprezintă cheltuielile de judecată.

Citește și: VIDEO- Un avocat cunoscut vrea să intenteze un proces colectiv împotriva facturilor mari la energie electrică

Citește și: Ce ministere pierd bani la rectificarea bugetară din august. Vezi proiectul Guvernului Ciucă

Cu toate că instanța a aprobat acum daunele morale în valoare de 10.000 euro bărbatului din Iași, firma care a construit imobilul, și implicit apartamentul său, a depus apel. Așadar, următorul termen de judecată o să fie în ianuarie, 2023, la Tribunalul din Iași.

Citește și: Ce pățesc proprietarii și chiriașii care nu înregistrează contractele de închiriere la ANAF, începând din 2023


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si