Bunicul Luizei Melencu, reacție dură la auzul veștii că a fost ascultat de autorități: „E inuman! În loc să-mi caute copilul îmi plantau microfoane“

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, tânăra răpită de Gheorghe Dincă în luna aprilie 2019, a declarat că procurorii au mai mult grijă să îi „planteze microfoane prin casă” decât să se ocupe de dispariția nepoatei sale.

M.A., luni 20 ianuarie 2020 , 18:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„E inuman ce au făcut. În loc să-mi caute copilul, ei îmi plantau mie microfoane în casă“, a spus revoltat Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu.

Recent, bărbatul din satul Radomir, comuna doljeana Dioști, a fost anunțat, printr-o adresă a Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, de faptul că a fost supravegheat din punct de vedere tehnic de către autorități.

„În baza art. 145 din C.p.p, vă aducem la cunoştinţă că faţă de dumneavoastră au fost luate măsurile de supraveghere tehnică prevăzute de art. 138 alin. 1 lit. a, c,d şi e dij Cp.p. În dosarul cu nr de mai sus , rechizitoriul a fost întocmit la data de 10.01.2020“, se arată în notificarea primită de Stelian Iordache.

„Eu cred că atunci când au zis că vin să caute indicii, când au căutat prin hainele Luizei, atunci au făcut asta“, susține bunicul Luizei Melencu.

Totodată, bătrânul s-a arătat revoltat și de pasajele din rechizitoriu care prezintă detalii teribile legate de ororile la care a fost supusă Luizei Melencu de către Gheorghe Dincă:

“E plin de lucruri obscene la adresa copilului meu. Cum au putut sa facă asta? Domnii procurori nu au copii?”, a mai completat Stelian Iordache.

În urmă cu aproape o săptămână, procurori DIICOT au trimis în judecată dosarul crimelor din Caracal. La scurt timp, în spațiul public au apărut pasaje din rechizitoriu care prezintă detalii teribile despre Luiza Melencu, prima victimă a lui Gheorghe Dincă.

Citeste si: Veste bună: Începând cu anul şcolar 2020-2021, elevii vor circula gratuit, pe baza carnetului de elev vizat

Citeste si: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, salvatoare pentru alte suflete. Este șocant ce reiese din analiza profilerului Poliţiei României

Suspectul principal în acest dosar, Gheorghe Dincă, și-a schimbat în nenumărate rânduri declarațiile în fața procurorilor. Inițial, bărbatul de 66 de ani a recunoscut că le-a omorât pe cele două fete, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Ulterior, după ce procurorii au decis să trimită dosarul în judecată, Dincă a revenit asupra declarațiilor și a specificat faptul că pe Luiza Melencu a violat-o timp de câteva zile, fata fiind răpită apoi din casa lui de câteva persoane care l-au bătut pe suspect.

Citeste si: Iași: primarul care a recunoscut că a întreținut raporturi sexuale cu două minore NU poate fi demis

Bunicul Luizei, Stelian Iordache, este supărat pe procurori, spunând că au instrumentat prost cazul Caracal de la bun început. Răbufnirea lui Iordache vine în contextul în care autoritățile îl suspectează pe acesta că ar avea o legătură în ceea ce privește dispariția Luizei Melencu.

 

 

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si