Burger de bizon. Cei care l-au încercat spun că e delicios

Burger de bizon. Cei care l-au încercat spun că e delicios

Carnea de bizon a ajuns in meniurile gourmet din Romania. Acum, pretentiosii se pot desfata cu delicatese rare. In tara noastra sunt doua ferme mari, una langa Cluj-Napoca si alta langa Oradea.

Burger-ul american cu carne de bizon a ajuns si in acest restaurant din Salonta, judetul Bihor. Carnea este proaspata si frageda pentru ca provine de la ferma de bizoni din oras. Specialistii spun ca este o alternativa mai sanatoasa la carnea de vita.

Carnea este asezonata cu sare, piper, mustar, usturoi, ceapa si patrunjel. Pentru ca burger-ul sa iasa cat mai gustos, chiflele sunt coapte in bucatarie, legumele sunt rumenite pe gratar, iar sosurile sunt preparate in casa.

Burger-ul cu bizon este o delicatesa deocamdata rar intalnita in meniurile restaurantelor. Gurmanzii sunt incantati ca pot sa deguste preparatul exotic.

Burger-ul de bizon costa 29 de lei si este servit cu cartofi wedges si muraturi. Singurele ferme de bizoni din Romania sunt langa Cluj-Napoca si Oradea, iar carnea animalelor este trimisa inclusiv la export.


Autor
Îți Recomandăm Și...
Parteneri