Trupul neînsuflețit al unui bărbat dat dispărut în luna ianuarie după ce a fost luat de apele pârâului Valea Iaşiului, a fost găsit, duminică, plutind pe apele barajului Zigoneni din judeţul Argeş. Bărbatul a dispărut în 20 ianuarie, după ce a fost luat de viituri în timp ce încerca să traverse pârâul Valea Iaşiului peste o punte improvizată, fiind căutat zile la rând.

Ce au transmis autoritățile

Conform oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, autoritățile au fost sesizate, duminică, despre faptul că trupul unui om pluteşte aproape de mal, pe apele barajului Zigoneni.

Citește și: EXCLUSIV: Un antrenor de înot spune cum putea fi evitată moartea fulgerătoare a lui Bogdan Socol/ ”În orice sport, și mai ales în cel de performanță, permanent întinzi limitele corpului uman”

Citește și: La un pas de o tragedie în Argeș, acolo unde doi copii au căzut în apa unui lac înghețat

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeş au intervenit şi au adus la mal cadavrul, constatând că este vorba despre un bărbat, primele date indicând că decesul a avut loc în urmă cu mai mult timp.

Citește și: VIDEO- Un copil de trei ani a decedat după ce s-a înecat într-o piscină din România

Poliţia judeţeană Argeş anunţă că este vorba despre un bărbat de 49 de ani care în data de 20 ianuarie a dispărut, în timp ce traversa pârâul Valea Iaşiului, în oraşul Curtea de Argeş, în timp ce se îndrepta spre casă. El a alunecat de pe o punte improvizată şi a fost căutat zile la rând de către salvatori, însă fără rezultat.

Citește și: Malaezia: Inundațiile mortale forțează 41 000 de oameni sa evacueze!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si