Marți după-amiază, polițiștii au primit un apel cu privire la un tânăr de 23 de ani aflat în stare de inconștiență într-o casă din Aliquippa, Pennsylvania. Pe lângă acesta, polițiștii au mai găsit peste 200 de șerpi veninoși, șopârle, toate ținute în cuști. La fața locului s a găsit și un crocodil. Jim Bologna a catalogat animalele și relocat.

Citește și: Un păianjen roșu gigant a fost descoperit de către oamenii de știință. Acesta ar putea ataca oamenii

„A fost o surpriză. A fost ceva cu adevărat diferit. Sunt obișnuit să am de-a face cu oameni care au prea multe pisici sau câini și am avut în oraș capre sau pui care au fost relocați. Totuși, n-a fost nevoie vreodată să relocăm un crocodil. E ceva nou pentru mine”, a spus ofițerul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Alertă la Tribunalul Timiș, după ce a fost lăsat un mesaj de amenințare într-un laptop

Pentru că e interzis să deții șerpi veninoși în Aliquippa, reptilele au fost confiscate. Șerpii, împreună cu crocodilul, au fost duși la un magazin de animale exotice în orașul vecin. Rezidenții casei riscă amenzi de până la 1.000 de dolari pentru fiecare șarpe în parte, astfel că sancțiunea se poate ridica până la 180.000

de dolari. Ei au putut rămâne în continuare în casă cu reptilele care nu sunt veninoase.

Un păianjen roșu gigant a fost descoperit de către oamenii de știință. Acesta ar putea ataca oamenii

Oamenii de știință au descoperit o nouă specie de păianjen în Australia. Acesta ar putea ataca oamenii dacă intră în contact cu aceștia.

Păianjenul roșu, rar și uriaș se ascunde sub pământ, acolo unde își construiește vizuini cu trapă la intrare.

Citește și: Un tată și-a salvat fiica de un șarpe veninos: „Mai bine eu decât ea, asta e sigur”

„Ei au aparate de venin în colți, dar niciunul dintre păianjenii australieni din acest grup nu este cunoscut ca având veninin periculos”,   precizat Rix. Această specie ar putea trăi până la 20 de ani în sălbăticie.
Acest păianjen a fost descoperit în apropierea orașelor australiene Eidsvold și Monto.

Citește și:  VIDEO. Pantera cu piele de șarpe, virală pe internet. Adevărul despre „cea mai rară specie de feline de pe Pământ”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si