Cadourile sunt mai mult decât un obicei și devin modul perfect prin care o poți ajuta și surprinde. Iată câteva idei de cadouri practice și creative pentru orice mămică:

Jucării și obiecte pentru îngrijirea celui mic

Cadourile care se adresează bebelușului vor fi mereu apreciate de mamă, deoarece acesta nu poate avea niciodată prea multe jucării. Pentru ca darul tău să fie și mai valoros, optează pentru jucării în funcție de categoria de vârstă.

Astfel te asiguri că jucăriile îi vor fi folositoare în procesul de dezvoltare. Un cadou practic este unul care nu își pierde funcția în timp și va deveni chiar o amintire prețioasă pentru cel mic și pentru întreaga familie.

Citeste si: Meniu sănătos pentru proaspetele mămici

Alege jucării pentru bebeluși care îi ajută să exploreze lumea din jur, să învețe despre culori, forme sau sunete. Pe lângă acestea, poți opta și pentru dispozitive precum un baby monitor, care va deveni aliatul perfect al părinților în timp.

Accesorii practice de îmbrăcăminte

Oferă-i accesorii precum bustiere sau sutiene pentru alăptat, colanți și pantaloni creați pentru mame în perioada postnatală, din materiale de calitate și rezistente. Dacă ai fost și tu în poziția ei în trecut, adu-ți aminte de ceea ce îți lipsea cel mai mult în perioada respectivă.

Această perspectivă te va ajuta să te inspiri și să faci cadouri folositoare.

Citeste si: Kylie Jenner, pentru a doua oară mămică

Produse de beauty

Nu poți da greș cu produsele de beauty de calitate, alese special pentru proaspăta mămică. Îngrijirea postnatală este esențială pentru o revenire echilibrată, în special la nivel fizic. Cel mai important este să ții cont de produsele pe care femeile care alăptează le pot folosi în siguranță, așa că citește cu atenție etichetele sau cere sfatul celor avizați.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Un bebeluş de peste 6 kilograme a fost născut în Marea Britanie şi a intrat direct pe locul 3 în topul celor mai grei nou-născuţi din Regatul Unit

După naștere, pielea își poate pierde din vitalitate, în special odată cu lipsa somnului sau neglijarea unei alimentații cât mai nutritive. Îi poți oferi măști pentru față, creme de ochi sau geluri speciale pentru îngrijirea sânilor în perioada alăptării.

Ajutor și prezență

Un cadou important, care necesită răbdare, bunăvoință și timp, dar nu are niciun cost este prezența pe care i-o poți oferi proaspetei mămici. Va aprecia cu siguranță gestul pe care ești dispus(ă) să-l faci pentru ea.

Citeste si: Pregătirea pentru naștere. 4 sfaturi de care să ții cont

Discută cu aceasta în legătură cu aspectele de care te poți ocupa tu câteva zile pe săptămână sau în weekend. Acestea pot include pregătirea unor mese, ajutor la făcut curățenie sau cumpărături. În momentele în care timpul este cea mai prețioasă resursă, iar odihna este necesară pentru mamă și bebe, implică-te mai mult în aceste activități.

Cadouri amuzante sau handmade

Poți aduce zâmbetul pe buzele proaspetei mămici prin cadourile pe care le realizezi de mână sau cele personalizate. De exemplu, o pernă cu un mesaj amuzant sau o replică din filmul său preferat. De asemenea, poți realiza veste tricotate sau șosețele groase pentru bebeluș.

Citeste si: Nicole Cherry a devenit mămica unei fetițe

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Astfel de daruri sunt neprețuite, deoarece vin din sufletul tău și indică o amintire care vă întărește prietenia. 

Cadourile pentru proaspăta mămică trebuie să fie alese în funcție de interesele, pasiunile și nevoile ei. Caută cele mai inspirate daruri pentru următoarea vizită și nu aștepta o ocazie specială. Nașterea bebelușului este cea mai importantă oricum!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si