Calin Geambasu a lovit cu pumnul o asistenta medicala in fata: "A devenit brusc violent si a luat foc"

Calin Geambasu, care se afla in plin scandal cu parintii lui, a lovit o asistenta medicala, care lucra intr-un cabinet oftalmologic.

V.P., sâmbătă 28 octombrie 2017 , 13:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Doctorul Staicu a povestit pentru curierul.info ce s-a intamplat in anul 2002.

"Era ora unu si un sfert cand Calin Geambasu a venit la camera de garda, insotit de prietena lui. Asistenta medicala Carmen Ionescu a rugat-o pe prietena cantaretului sa ramana afara, lucru care l-a enervat foarte tare. Calin Geambasu a devenit bruc violent si i-a adresat asistentei tot felul de injurii. Nu s-a linistit nici in timpul consultatiei si nici dupa ce i-am scris reteta. Cand asistenta Carmen Ionescu l-a intrebat daca are carnet de asigurat si daca plateste contributia la fondul asigurarilor de sanatate, a luat foc. A dat cu pumnul in birou, rupand un colt al mobilierului. Apoi a rasturnat scaunele si, in final, i-a dat si asistentei un pumn in fata”, a povestit doctorul Staicu.

In acest scandal, a intervenit si Monica Pop, care la acea vreme era director al spitalului: „Vom depune plangere penala impotriva lui Calin Geambasu si ii vom cere sa plateasca daune”. Cu toate acestea, intr-un final, artistul s-a impacat cu asistenta si cu conducerea spitalului si nu s-a mai ajuns la niciun proces.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si