AUR afirmă că pentru funcția de premier al țării este potrivit Călin Georgescu. Anunțul a venit din partea lui Dorin Lulea, vicepreşedintele partidului Alianţa pentru Unirea Românilor.

„AUR și-a prezentat din campanie propunerea de premier și nu îi vom înșela pe români. Călin Georgescu este un român patriot ce se ridică la înălțimea unei asemenea funcții. Nu este membru de partid, AUR propune români competenți, indiferent de statutul lor politic”, a

scris Dorin Lulea pe Facebook.

Cine este Călin Georgescu

Călin Georgescu este un expert în dezvoltare durabilă și a mai fost propus pentru funcţia de prim-ministru și în urmă cu nouă ani. Susţinătorii lui Călin Georgescu au creat o pagină de Facebook – Călin Georgescu, premierul nostru, cât şi un site.

Citeste si: Rezultate Exit Poll ora 23:00 în Brașov: cine sunt noii deputați și senatori care îi vor reprezenta pe brașoveni în parlament

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Dacian Cioloș, schimbare de discurs după alegeri. "Nu e Orban cel în jurul căruia se învârte toată România"

„Dr. Călin Georgescu este un cunoscut expert internaţional în domeniul dezvoltării durabile.

A lucrat 17 ani în sistemul ONU, deținând diferite funcții în cadrul Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, Programul Natiunilor Unite pentru Mediu și raportor special al ONU pentru deșeurile toxice si periculoase din cadrul Biroului Inaltului Comisar pentru Drepturile Omului.

călin georgescu premier
AUR îl propune pe Călin Georgescu pentru funcția de premier.[Sursa foto: google]

De asemenea, a coordonat Strategia Națională pentru Dezvoltare Durabilă din România în 1999 și 2008 și a fost director al Departamentului Organizațiilor Economice Internaționale din cadrul Ministerului Afacerilor Externe al României.

Este membru al Clubului de la Roma international si a fost președintele Centrului European de Cercetare al Clubului de la Roma, în perioada 2013-2015. A scris mai multe cărți de studii prospective privind dezvoltarea umană si progresul socio-economic al României. A contribuit, de asemenea, la capitolele privind mediul și dezvoltarea durabilă din cadrul rapoartelor strategice internationale privind România. A obținut doctoratul în stiinta solului la Universitatea de Științe Agronomice din Bucuresti”, arată site-ul premierulnostru.ro.

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor continuă să surprindă din nou, asta după ce a fost votat de foarte mulți români din diaspora. George Simion se află la cârma noului partid politic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si