Calin Popescu-Tariceanu a ajuns prin tribunale! Presedintele Senatului a deschis o actiune in instanta intr-un caz de inselaciune

Presedintele Senatului isi cauta mai nou dreptatea prin tribunale.

Editor: Catalin Patru luni 18 iulie 2016 , 15:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pe langa sirul nesfarsit de casnicii si de functii politice detinute de-a lungul timpului, Calin Popescu- Tariceanu (64 de ani), presedintele Senatului, este si un prosper om de afaceri. Fostul premier a investit bani frumosi intr-o companie care este dealer de masini de import, deficitul total al firmei, in ultimii 6 ani, fiind de aproape 2 milioane de lei.

Acum doua saptamani, insa, Tariceanu a actionat in instanta, pentru inselaciune, pe Zolt K., cel mai probabil un fost partener de afaceri, solicitandu-i acestuia daune intr-un proces deschis la Tribunalul Sectorului 6 Bucuresti.
Personaj politic cu o reputatie de aparat, Calin Popescu-Tariceanu nu sta insa in eventualele daune pe care le-ar primi in proces, veniturile sale lunare fiind de 7500 de euro, bani incasati din salariul de senator, din chirii si alte plasamente financiare.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Am ținut ascunsă sarcina vreo șase luni” Bianca Drăgușanu nu s-a ferit și a spus totul- wowbiz.ro

 

Calin Popescu-Tariceanu detine  85% dintr-o companie care este dealer de masini din import. In ultima declaratie de avere, presedintele Senatului a scris ca a imprumutat in nume personal firma, cu suma de 349.000 de euro, iar rezultatele financiare ale companiei arata ca, intr-adevar, era nevoie de un aport de capital. Astfel, din 2010 pana in 2015, firma lui Tariceanu a fost mereu pe pierdere, deficitul total fiind de aproximativ 8 milioane de lei, adica 1,8 milioane de euro.- See more at: https://www.stirilekanald.ro/calin-poescu-tariceanu-castiga-7500-de-euro-pe-luna--dar-a-pierdut-milioane-cu-firma-prin-care-importa-masini_64170.html#sthash.SQLgwnuH.dpuf

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si