Cincisprezece persoane și-au pierdut viața după ce un camion agricol a căzut într-o râpă, miercuri 21 februarie, în centrul statului Filipine, potrivit publicației The Star

Citește și: Moarte subită pe terenul de fotbal! Bărbatul de 33 de ani urma să devină tată

Vehiculul transporta oameni în drum spre o piață de animale de pe insula Negros, a declarat pentru AFP un oficial al echipelor de salvare, Michael Cabugnason.

„Martorii au spus că mașina de mare tonaj a scăpat de sub control chiar în curba strînsă a drumului”, a precizat oficialul filipinez. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Camion căzut într-o râpă - cel puțin 15 morți

Camion căzut într-o râpă - cel puțin 15 morți

[Sursa foto: Twitter]

Doar șoferul și un pasager au scăpat cu viață

Presa locală scrie că zona muntoasă de lângă Mabinay este o scenă frecventă a accidentelor rutiere.

Dintre cele 17 persoane aflate la bord, doar un pasager și șoferul au supraviețuit impactului. Ei au fost transportați de urgență la spitalele din apropiere.

Șoferul a fost găsit plin de ulei de motor în epava de la fundul râpei la cel puțin 50 de metri depărtare de șosea, transmite sursa citată.

Majoritatea pasagerilor călătoreau într-un sat din apropiere pentru a cumpăra porci și alte animale de fermă, au spus autoritățile locale.

Ce a cauzat accidentul îngrozitor

Autoritățile nu au indicat imediat ce a cauzat accidentul, dar șoferul i-ar fi spus unui polițist că a avut probleme cu frânele și a pierdut controlul camionului.

Regiunea muntoasă a suferit ploi abundente în ultimele două zile și este posibil ca drumul să fi fost alunecos.

Accidentele rutiere mortale sunt frecvente în Filipine, unde șoferii încalcă frecvent regulile de circulație și vehiculele sunt adesea prost întreținute sau supraîncărcate. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si