Când apare în România Cyberpunk 2077, cel mai așteptat joc al anului 2020

Cyberpunk 2077 este un joc video de acțiune de rol, dezvoltat și publicat de CD Projekt. Este programat să fie lansat pentru Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One și Xbox Series X / S pe 10 decembrie 2020.

Catalina Popa, vineri 30 octombrie 2020 , 15:17

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cel mai așteptat jos al anului 2020

Adaptată din franciza Cyberpunk, povestea se desfășoară în Night City distopian, o lume deschisă cu șase regiuni distincte. Jucătorii își asumă perspectiva la persoana întâi a unui mercenar personalizabil cunoscut sub numele de V, care poate dobândi abilități în hacking și mașini, un arsenal de arme la distanță și opțiuni pentru lupta la corp.

Citeste si: Top 10 cele mai bune filme de acțiune din toate timpurile, conform IMDb.com

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!”: Un pictor celebru a ales sa fie cioban cu norma intreaga, la propria-i stana

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 este dezvoltat folosind REDengine 4 de către o echipă de aproximativ 500, depășind numărul care a lucrat la jocul anterior al studioului, The Witcher 3: Wild Hunt (2015). Pentru a sprijini producția, CD Projekt a lansat o nouă divizie în Wroclaw, Polonia și a colaborat cu Digital Scapes, Nvidia și QLOC. Creatorul Cyberpunk Mike Pondsmith a fost consultant, iar actorul Keanu Reeves are un rol principal. Coloana sonoră conține muzică de Marcin Przybyłowicz și mai mulți artiști autorizați. Adaptările includ o serie de benzi desenate, un joc de cărți și un anime.

Cyberpunk 2077 este redat într-o perspectivă la prima persoană ca V,un mercenar a cărui voce, față, coafuri, tipul de corp și modificări, fundal și îmbrăcăminte sunt personalizabile. Categoriile Stat - Corp, Inteligență, Reflexe, Tehnice și Cool - sunt influențate de clasele de personaje pe care jucătorii le presupun, care sunt NetRunner (hacking), Techie (utilaje) și Solo (luptă). Arborele avantajos se ramifică în corp de corp, lame, arme de mână, puști, puști, puști cu lunetă, piratare, luptă cu două mâini, asasinare, „sânge rece”, inginerie și atletism. V trebuie să consulte un „ripperdoc” pentru a actualiza și achiziționa implanturi cibernetice; piețele negre oferă abilități de nivel militar.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si