Studenții din România sunt tot mai aproape de vacanța de Paște din acest an. Indiferent dacă sunt la buget sau la taxă, studenții români beneficiază de vacanța de Paște în fiecare an.

Spre deosebire de vacanța de Paște pe care o primesc elevii și care este stabilă din punct de vedere al duratei și perioadei în care se dă, vacanța de Paște a studenților poate să difere de la o facultate la alta.

Iată când încep studenții din România vacanța de Paște 2024 la diferitele universități din țară.

Când începe vacanța de Paște 2024 pentru studenți?

În următoarele rânduri puteți citi intervalele în care va fi vacanța de Paște pentru studenții de la mai multe facultăți renumite din țară.

Este de reținut faptul că vacanța de Paște a studenților din România se va lega de mini-vacanța de 1 mai. Ei vor avea liber în intervalul 1-3 mai 2024, cu ocazia Zilei Muncii, iar apoi va începe vacanța de Paște. Vacanțele de Paște stabilite la nivelul fiecărei universități în parte sunt atât pentru studenții din primii ani de studii, cât și pentru cei din anii terminali. 

Citește și: Când începe vacanța de Paște în 2024 și câte zile libere vor avea elevii? Elevii stau acasă 11 zile

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

studenti

Iată când iau vacanța de Paște studenții din București.

[Sursa foto: Freepik]

Vacanța de Paște 2024 pentru studenții din București

Universitatea din București are 19 facultăți la care sunt înscriși tineri din toată țara, iar pentru aceștia vacanța de Paște va începe pe data de 4 mai și se va termina pe 12 mai. 

Vacanța de Paște a studenților de la Academia de Studii Economice din București (ASE) va începe pe data de 29 aprilie și se va termina pe data de 7 mai.

Studenții de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” vor avea vacanța de Paște începând cu data de 29 aprilie și până pe data de 6 mai.

Studenții de la Universitatea Politehnică din București vor avea doar câteva zile libere după cum urmează: 

  • 1 mai 2024 (miercuri)
  • 2 mai 2024 (joi)- (activitățile se vor recupera până la 30 aprilie 2024)
  • 3 mai 2024 (vineri)
  • 6 mai 2024 (luni)
  • 7 mai 2024 (marți)

Vacanța de Paște a studenților de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) va începe pe 4 mai și se va încheia pe 12 mai.

Studenții de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” vor avea vacanța de Paște de pe data de 4 mai până pe data de 12 mai.

Citește și: Urmează o nouă mini-vacanță: Câte zile libere avem de 1 mai 2024 și Paște 2024?

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

studenti

Vacanța de Paște a studenților din România se va lega de mini-vacanța de 1 mai.

[Sursa foto: Freepik]

Vacanța de Paște 2024 pentru studenții din Brașov, Iași și Cluj-Napoca

Studenții Universității Transilvania din Brașov vor avea vacanța de Paște în perioada 29 aprilie- 6 mai.

Studenții de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași au vacanța de Paște de pe data de 6 mai până pe data de 12 mai.

Studenții din Cluj-Napoca, de la Universitatea Babeș-Bolyai vor avea parte de vacanța de Paște în perioada 6-12 mai 2024.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si