Candidata la europarlamentare care şi-a injectat buzele şi şi-a pus silicoane e supărată că e judecată după operaţiile estetice! Dalia Ciubucă: „Aceste intervenții s-au făcut la exterior, nu îmi afectează deloc creierul”

Dalia Ciubucă este candidata la europarlamentare care şi-a injectat buzele.

Matei Vaihan, marți 23 aprilie 2019 , 13:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

S-a aflat cine e candidata la europarlamentare care şi-a injectat buzele şi şi-a pus silicoane. Este vorba desprre Dalia Ciubucă, aflată pe listele Partidului Social Democrat Independent pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Ciubucă şi partenera ei de afaceri, Bianca Berchez, care au o firmă de organizare de evenimente, formează o pereche insolită în politică. Dalia s-a arătat deranjată că presa a ironizat candidatura unei femei care şi-a făcut operaţii estetice. “Mă amuz încontinuu pe seama articolelor și a comentariilor cu referire la candidatura mea pentru un post de europarlamentar. DA, m-am înscris în partidul PSDI (nu are absolut nici o legătură politică cu PSD, din contra) și mi-am depus candidatura. Practic, am făcut acest lucru pentru că mă regăsesc în conceptul în jurul căruia a fost dezvoltat acest partid. Într-adevăr suntem o țara populată de oameni superficiali, dar nu pentru că Dalia Ciubucă a candidat la Europarlamentare, ci pentru că aplecăm ochii pe niște articole care sunt scrise cu greșeli gramaticale de jurnaliști “profesionisti” sau de formatori de opinie “importanti” și urechile la știri subiective, care deformează realitatea.”, a postat Dalia. 

Citeste si: Gabriel Oprea și-a băgat ginerele pe listele UNPR pentru europarlamentare! Ce avere are acum fiica politicianului și soțul ei? EXCLUSIV

Candidata la europarlamentare care şi-a injectat buzele: "Dalia Ciubucă nu “rupe cluburile în două” 

„Suntem cel puțin avizi să descoperim și să expunem partea negativă a oricărui aspect ce ține de cei din jurul nostru. Că dovadă, nimeni nu a menționat măcar un eveniment organizat în toată activitatea mea sau numele firmelor la care sunt acționară și care au avut o evoluție spectaculoasă de la înființare. Suntem total neinformați și ne mai și mândrim cu asta. Domnilor, Dalia Ciubucă nu “rupe cluburile în două”, Dalia Ciubucă este organizator de evenimente de 10 ani, asta face ea, o meserie care presupune FOARTE multă muncă și determinare, departe de ceea ce puteți observa în câteva poze. Cine este în domeniu, înțelege foarte bine la ce mă refer. Probabil că un eveniment organizat în Grădină Botanică sau la Palatul Ghica Tei nu atrăgea la fel de multe controverse printre cititori, deși au fost printre cele mai frumoase organizate vreodată în aceste locații, binenteles, de către firmă noastră”, a continuat Ciubucă. (uite ce sexy e Bianca Cerchez, colega de partid a Daliei

Candidata la europarlamentare care şi-a injectat buzele: "În buze se injectează acid hialuronic, nicidecum botox" 

Nu mai e un secret că ea e candidata la europarlamentare care şi-a injectat buzele. “Iar în ceea ce privește “botoxul” și “silicoanele” (domnilor atotștiutori, în buze se injectează acid hialuronic, nicidecum botox), credeți-mă că aceste intervenții s-au făcut la exterior, nu îmi afectează deloc creierul, Slavă Domnului. Aș continuă mult și bine, însă, după cum am spus, nu îmi permit să aloc foarte mult timp acestor articole. Dacă am intrat în această poveste pentru a susține un om și un concept și pentru a învață ușor, ușor, cu ce se mănâncă politică, (deși am terminat o facultate de profil, nu am avut o legătură prea strânsă până acum cu domeniul acesta), toate reacțiile bune sau mai puțin bune mă impulsionează să merg mai departe. Pentru că, într-adevăr trebuie să schimbăm ceva în țara asta, iar unul dintre primele lucruri este mentalitatea învechită care ne trage la fund”, a concluzionat Dalia.   

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si