Fanii au descoperit că cântăreaţa găsită moartă în Dunăre şi-a prevestit exact sfârşitul. Într-o postare de acum câteva luni, înaintea Paştelui, pe pagina ei de Facebook, Anca Pop explica, în engleză, de ce a optat pentru România şi de ce nu s-ar fi putut integra niciodată în Canada, ţara în care emigrase, la un moment dat. 

Cântăreaţa găsită moartă în Dunăre şi-a prevestit exact sfârşitul:  ”Întreaga poveste a vieţii mele este legată de acest fluviu"

”Iubesc România, şi iubesc Serbia şi iubesc Dunărea asta şi nu mă mai pot gândi să merg să trăiesc iar în Canada”, spunea Anca în postarea de la Facebook, citată de miscareaderezistenta.ro.  ”Întreaga poveste a vieţii mele este legată de acest fluviu şi de aceste două ţări. Când îmi înfig nasul în tot ce e aici, mă simt recalibrată”, a mai spus Anca Pop.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cântăreaţa găsită moartă în Dunăre şi-a prevestit exact sfârşitul:  “Aceasta este esenţa mea"

Un videoclip filmat acum câteva luni arată că cântăreaţa găsită moartă în Dunăre şi-a prevestit exact sfârşitul.  “Aceasta este esenţa mea, aş putea muri aici, m-aş putea dizolva aici, lângă apa asta, lângă pământul ăsta, lângă stâncile astea”, spunea Anca în filmarea de la Clisura Dunării, cu numai câteva luni înainte să moară înecată în apele fluviului, după ce a plonjat cu maşina în acesta, în zona viaductului Sviniţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si