Postarea a venit în contextul celebrării Zilei Mamei, care în Turcia se sărbătorește în fiecare an în cea de-a doua duminică a lunii mai, și a impresionat fanii care i-au trimis mesaje emoționante.

"Ești la fel de frumoasă că și mama ta", "Bunica ta este minunată, este liantul familiei", "Cea mai iconică bunică din lume", sunt câteva dintre mesajele de felicitare pe care frumoasa actriță le-a primit.

Farah Zeynep Abdullah postează adesea instantanee alături de mama sa, fratele său și mai ales bunica Saadet, în vârstă de 86 de ani, care este, de asemenea activă pe rețelele de socializare. Una dintre excentricitățile cunoscutei actrițe este să scrie sau să înregistreze mesaje pentru viitorii săi copii, obicei pe care îl are încă de când avea 22 de ani. Cea mai importantă imagine pe care ar dori să o transmită viitoarei generații este legată tot de familie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Cred că mi-ar plăcea să las o poză cu întreaga familie, bunica mea, mama mea, tatăl meu, fratele meu, copiii lui, soțul meu, copiii mei, câinii noștri, pisicile noastre.

Ar fi o fotografie în care am fi prezenți toți, o fotografie care să inspire liniște și fericire", a declarat Farah Zeynep Abdullah pentru publicația Cosmo Turk.

Îndrăgita actriță provine dintr-o familie unită în care s-a bucurat de iubire și susținere în tot ce și-a dorit să facă. Telespectatorii o pot urmări în serialul "Vinovați de iubire", care va fi difuzat, începând de săptămâna viitoare, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Sursa:

http://m.cosmoturk.com/roportaj/farah-zeynep-abdullah-bold-pilot-senaryosunu-okurken-bir-seyirci-olarak-asik-oldum-fhigi.html

Surse poze:

https://www.instagram.com/p/C64GLEsqae8/?igsh=ZzljM2NkZTFhZDlr

https://www.instagram.com/p/CxbUwrkLEVK/?igsh=MTQ2aG5ybGIzZ2Vodg==


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si