Carmen de la Sălciua implicată într-un scandal uriaș

Situație neobișnuită la un hotel din județul Mehedinți. Un bărbat s-a prezentat acolo ca fiind bodyguard-ul lui Carmen de la Sălciua.

K.B., joi 05 decembrie 2019 , 12:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bărbatul s-a cazat acolo, a mâncat după care a furat o mașină aflată în parcarea hotelului și s-a făcut nevăzut. A fost prins de poliție la Balș, când a rămas fără benzină.

Citeste si: Complicele lui Gheorghe Dincă cere să fie lăsat liber! Ștefan Risipiceanu vrea să iasă din arest! ”Nu am facut nimic. El zice așa ca să ma bage și pe mine” 

Individul a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi magistrații au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Carmen de la Sălciua neagă despărțirea de Culiță, însă adevărul ar fi cu totul altul: "Ea a greșit. Cum ți-a dat-o? Mai bine ca mine?"

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit la mai puțin de o lună de la împăcare. Nelson Mondialu face declarații halucinante despre relația celor doi.

Citeste si: Se împlinesc 3 decenii de la căderea comunismului și înlăturarea lui Nicolae Ceușescu de la putere. Noi detalii despre procesul soților Ceușescu: "A fost o crimă"

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp ar fi pus punct relației, deși s-au împăcat după luni bune de la divorț.

Artista neagă zvonurile, însă ruptura pare tot mai evidentă.

Nelson este de părere că "ciorba reîncălzită" nu mai este bună și că de vină pentru această căsnicie eșuată este Carmen de la Sălciua, cea care ar fi călcat strâmb.

Citeste si: Un medic şi o angajată a Spitalului Judeţean Ilfov, reţinuţi în dosarul în care mai mulţi angajaţi ai unităţii medicale sunt suspectaţi că au întocmit documente medicale fictive pentru pacienţi

"S-a despărțit Culiță de iubirea lui, Carmen de la Sălciua. Ei trebuia să-i pară bine că a luat-o înapoi. După ce o femeie greșește... Când ai apucat să te desparți și a apucat altul la ea. Și când mănânci o lingură ce ciorbă o întrebi: Cum ți-a dat-o? Mai bine ca mine? Te-a m#$%^?", este declarația lui Nelson Mondialu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si