Actrița Carmen Galin a murit. Avea 73 de ani

Este doliu în România după moartea unei renumite artiste. Carmen Galin a murit, vineri, 13 martie, la vârsta de 73 de ani.

Author: G.B. vineri 13 martie 2020 , 21:35

O renumită artistă a murit
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Regretata actriță a murit și a lăsat doliu în teatrul românesc. La 73 de ani, actriţa îşi reamintea cum a fost povestea cu marea ei iubire.

Citeste si: VIDEO| Cozi uriașe la farmacii

Actriţa era deja un nume în teatrul şi filmul românesc când şi-a întâlnit marea iubire. „Eram foarte cunoscută când l-am cunoscut pe Dan Piţa. Am făcut o călătorie împreună şi pe urmă nu ne-am mai despărţit niciodată 20 de ani”, povestea actriţa.

Citeste si: Organizaţia Mondială a Sănătăţii: Europa este "epicentrul" pandemiei de coronavirus

O renumită artistă a murit

Doliu în lumea filmului. O renumită artistă a murit

Artista a menționat că regimul comunist a contribuit din plin la despărţirea lor.

„Regizorii nu aveau voie să-şi promoveze soţiile. Noi, neavând copii, nu puteam pleca împreună în străinătate, pentru că n-aveam ce să lăsăm aici”, spune Carmen.

Drgostea pentru teatru nu a părăsit-o niciodată. „În fiecare seară, când se face 7 sau 7 şi jumătate, eu sunt gata, sunt pregătită de spectacol. Asta e singurul lucru care nu mi-a trecut”, a spus Carmen Galin.

Carmen Galin a fost căsătorită timp de 18 ani cu milionarul Dan Schneider, decedat în 2013, care i-a lăsat întreaga avere.

Carmen Galin s-a născut pe 14 martie 1946, la Iași, și a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică ca șefă de promoție, în anul 1967.

Citeste si: Încă o țară vecină cu România își închide granițele de urgență

O renumită artistă a murit

La vârsta de 20 de ani a fost distribuită într-un rol în filmul de referință ‘Diminețile unui băiat cuminte’. La 28 de ani, Carmen Galin primește rolul ‘Laura’ în filmul ‘Ilustrate cu Flori de Cîmp’.

Actrița a mai jucat în numeroase filme de referință din cinematografia românească: ‘Tănase Scatiu’, ‘Fram’, ‘Saltimbancii’, ‘Profetul, aurul și ardelenii’ sau ‘Iarna Bobocilor’.

Citeste si: Medicii ginecologi: “Femeile insarcinate sunt mai vulnerabile la coronavirus”

O renumită artistă a murit

Utimul film în care Carmen Galin a jucat a fost ‘Trenul din zori nu mai oprește aici’, în anul 1994. Un an mai târziu a luat decizia definitivă de a ieși din viața publică.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si