Cartofi la cuptor. Cum să îi prepari ca să iasă crocanţi la exterior și pufoși în interior. Iată secretul!

Cartofi la cuptor. Pare o garnitură banală, dar are secretele ei pentru a fi absolut delicioasă! Iată câteva dintre secrete!

R.B., duminică 29 martie 2020 , 15:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

    Cartofi la cuptor. Ingrediente:

    900 g cartofi albi, tăiaţi în două sau în patru
    3 linguri ulei de măsline
    1 lingură ierburi aromatice tocate (rozmarin şi cimbru)

    Cartofi la cuptor

    Citeste si: Avocado. Tu știi cum se curăță corect și ce părți din el pot fi consumate? Toate secretele acestui fruct

    Cartofi la cuptor

    1 linguriţă sare grunjoasă
    1 linguriţă usturoi pudră
    35 g parmezan ras

    Citeste si: Salată orientală de post. Cum se prepară corect. Un ingredient face toată diferența

    Cartofi la cuptor. Mod de preparare

    Preîncălzeşti cuptorul la foc potrivit. Combini într-un bol mic ierburile aromatice, sarea, usturoiul şi parmezanul, apoi dai deoparte amestecul.

    Citeste si: Carne tocată. Adevărul despre carnea tocată din magazinele noastre

    Cartofi la cuptor

    Cartofi la cuptor. Aşezi cartofii tăiaţi într-un bol mare şi îi stropeşti cu ulei de măsline. Îi amesteci bine, ca să se acopere. Presari amestecul de condimente şi mai amesteci o dată cartofii, ca să fie complet acoperiţi. Îi aşezi într-o tavă de copt nu foarte adâncă, iar dacă ţi-au mai rămas condimente în bolul mic, le pui acum.

    Citeste si: Adevărul despre coastele de porc! Cât de sănătoase sunt?

    Cartofi la cuptor. Dai tava la cuptor 20-30 de minute, în funcţie de cât de mari sunt cartofii, până când aceştia se înmoaie. Serveşti imediat cei mai buni cartofi la cuptor, ca garnitură.

    Citeste si: Cum faci cartofi pai fara ulei, la cuptor. Sunt la fel de gustosi precum cartofii prajiti, dar mult mai sanatosi

    Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
    Te-ar putea interesa si