Casa pentru care Vladimir Drăghia şi-a donat premiul de 100.000 de euro de la Exatlon a fost inaugurată! Vezi cum arată MagicHome, adăpostul pentru părinţii copiilor bolnavi de cancer!

Vladimir Drăghia şi-a donat premiul de la Exatlon unei campanii caritabile.

Author: Matei Vaihan luni 02 decembrie 2019 , 09:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Vladimir Drăghia şi-a donat premiul de la Exatlon în 2018, în valoare de 100.000 de euro, după ce a câştigat primul sezon al competiţiei difuzate de Kanal D.

„La sfârşitul experienţei Exatlon, mi-am dat seama că sunt atât de câştigat încât nu ar fi cinstit să păstrez vreun ban de acolo. Mi-am dat seama că cel mai important lucru pe care îl poţi face cu banii este să îi oferi, mai ales acolo unde este cea mai mare nevoie de ei”, a spus Drăghia, care a dat banii pentru MagicHOME, un proiect gândit de Vlad Voiculescu şi Melania Medeleanu. 

Citeste si: Alice, soția lui Vladimir Drăghia, și frumoasă, și mamă grijulie

Citeste si: Veste proastă pentru soția lui Vladimir Drăghia! Alice Cavaleru a pierdut procesul împotriva fostului soț

Citeste si: Răspunsul fabulos pe care i l-a dat Vladimir Drăghia unui fan care l-a criticat! Alice s-a enervat, iar el l-a pus la punct: „Asta înseamnă să fii mafiot”

“Acum un an și jumătate începea campania de strângere de fonduri pentru construcția MagicHOME, adăpostul pentru părinții copiilor bolnavi de cancer de lângă cel mai mare spital oncologic din România- spitalul Fundeni. Un an și jumătate mai târziu, MagicHOME este aproape gata și este de așteptat ca în următoarele luni să își deschidă porțile”,  a relatat presa acum 6 luni. ( vezi care este legătura secretă dintre Vladimir Drăghia şi soţia lui Radu Mazăre)

Vladimir Drăghia şi-a donat premiul de la Exatlon. Centrul MagicHOME va deveni complet operațional în ianuarie 2020

Între timp, proiectul a fost finalizat şi inaugurat pe 27 noiembrie. MagicHOME va oferi familiilor copiilor diagnosticaţi cu cancer sau alte afecţiuni grave locuri de dormit, toate facilitățile necesare unei case (băi, mașini de spălat), bucătărie în care să poată găti ca acasă, locuri de joacă în interior şi în curte, dar și servicii de suport non-clinic, precum terapie prin artă şi suport psihologic.

Casa se află pe Strada Caisului, nr. 23A, în Dobroiești, județul Ilfov, în proximitatea spitalului Fundeni. Centrul MagicHOME va deveni complet operațional în ianuarie 2020. Imobilul are o suprafață de 750 m2, 11 camere cu 26 de paturi, spații de recreere comune, câte o bucătărie la fiecare etaj și o terasă generoasă. Campania „Împreună pentru Magic HOME” a reușit să atragă atenția a peste 160.000 de români, care au donat câte 2 euro printr-o campanie de SMS care continuă și astăzi.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si